Skip to content

Bedrijfsontruiming

Vaak denken mensen bij het ontruimen van een pand of woning aan particulieren. Echter, komt het ook vaak voor dat wij een bedrijfspand ontruimen. Een bedrijfsontruiming vraagt wel om extra ervaring en deskundigheid. Daarom is het verstandig dat als u uw bedrijf moet ontruimen om dan even goed te kijken naar de ervaring van de ontruimers zodat u geen verrassingen achteraf zult hebben.

ONTRUIMING PLANNEN
Snel ontruiming aanvragen

Wat is een bedrijfsontruiming eigenlijk?

Een bedrijf ontruimen is eigenlijk wat de naam al zegt: een ontruiming van een bedrijfspand. Soms komt het voor dat een bedrijf gaat verhuizen of soms zijn er ingrijpende werkzaamheden nodig aan het gehele pand of gaan verbouwingen aan het pand plaatsvinden waardoor het pand leeg moet zijn. Er zijn zoveel redenen dat de inboedel van een bedrijf (tijdelijk) verhuisd moet worden. Eigenlijk kunnen we dus zeggen dat een bedrijfsontruiming voor een groot gedeelte hetzelfde is al een woningontruiming. Alleen gaat het in dit geval dan om bedrijfspanden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kantoren, werkplaatsen of magazijnen. Wel is er bij een bedrijfsontruiming extra expertise nodig.

Werkzaamheden bij een bedrijfsontruiming

Wanneer je een ontruimingsbedrijf inhuurt wil je natuurlijk niet alleen dat het pand leeggehaald wordt, maar het pand moet natuurlijk ook bezemschoon worden opgeleverd. Dit betekent dat de ontruimers zich ook bezig moeten houden met schoonmaak- en herstelwerkzaamheden. Dit moet gedaan worden zodat het pand bij oplevering zal voldoen aan de eisen van de verhuurder of makelaar. Ook kunnen wij de sleuteloverdracht voor je uit handen nemen.

Schoonmaakwerkzaamheden

Een bedrijfspand bezemschoon opleveren betekent dat de ontruimers dus ook schoonmaakwerkzaamheden moeten uitvoeren. Denk hierbij aan het schoonmaken van een eventuele keuken of kantine, het verwijderen van vlekken op de muren en het verwijderen van vloeren.

Herstelwerkzaamheden

Het pand moet bij de oplevering in originele staat zijn. Daarom moeten de beschadigingen aan de muren, vloeren of deuren hersteld worden. Onze ontruimers doen dit graag voor u.

Kunt u overal terecht voor een bedrijfsontruiming?

Zoals eerder uitgelegd lijkt een bedrijfsontruiming veel op een woningontruiming. Wel is het zo dat een bedrijfsontruiming natuurlijk wel een groter project is en het vaak ook gaat om meerdere panden. Ook is het zo dat wanneer wij een bedrijf ontruimen we ook vaak te maken hebben met een grote inboedel. De meeste ontruimingsbedrijven hebben vaak niet de materialen om een bedrijfsontruiming uit te voeren.

Waarom Spoedontruiming Service (SOS)?

Ons bedrijf heeft niet alleen jarenlange ervaring, maar ook een milieubewuste werkwijze. Dit betekent dat wij tijdens de bedrijfsontruiming bruikbare goederen scheiden van het afval. Het afval brengen wij naar een afvalverwerker en verder worden er afspraken met u gemaakt over de inboedel. Ook hebben wij een vast aanspreekpunt binnen ons bedrijf zodat wij zonder probleem gehoor kunnen geven aan uw wensen. Wij werken met ervaren ontruimers en hebben wij ook onze eigen speciale materialen. Deze materialen zijn nodig om bijvoorbeeld tijdens speciale werkzaamheden zoals vloeren verwijderen, vloerbedekking verwijderen of plafonds verven. Vooral herstelwerkzaamheden dus. Denk hierbij ook aan brand- en waterschade wat hersteld moet worden willen wij het bedrijfspand in originele staat opleveren. Alles wordt gewoonweg uit het pand verwijderd en zorgen wij voor een correcte oplevering zoals het pand bezemschoon opleveren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Het is erg moeilijk om de exacte kosten voor een bedrijfsontruiming online te vinden. Dit komt vanwege het feit dat iedere bedrijfsontruiming totaal anders is. Denk hierbij aan de omvang van bedrijfspanden, aan de hoeveelheid spullen en aan het schoonmaken. Soms zijn er ook extra diensten, zoals extra schoonmaakwerkzaamheden nodig, want een bedrijfspand bezemschoon opleveren zoals gewenst vraagt om deze speciale werkzaamheden. Daarom kunt u het beste een vrijblijvend bedrijfsontruiming offerte aanvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Ook kunt u wanneer u dit fijner vindt een vrijblijvende afspraak inplannen.

Ontruimbedrijf inhuren?

U kunt het beste online een gratis offerte aanvragen. U zit dan niet meteen vast aan verplichtingen, maar kunt u zo wel de kosten bekijken. Wanneer u extra wensen heeft kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Bel nu
× How can I help you?