Skip to content

Bezemschoon opleveren

Een woningontruiming betekent natuurlijk ook dat wij het huis bezemschoon opleveren. Wij kiezen uiteraard niet zelf voor bezemschoon opleveren, maar vaak is dit is een eis van de verhuurder of makelaar. U kunt uiteraard ook kiezen voor alleen een ontruiming. Wat betekent bezemschoon opleveren nu precies? Dit betekent dat de woning in oorspronkelijke staat moet worden opgeleverd zodat de nieuwe bewoners een kaal huis kan worden aangeboden.

ONTRUIMING PLANNEN
Snel ontruiming aanvragen

De werkzaamheden bij een huis bezemschoon opleveren

Door onze jarenlange ervaring met verhuurders en makelaars weten wij wat er precies moet gedaan worden om aan hun eisen te voldoen.Voor een koophuis gelden er bijvoorbeeld soms andere regels dan bij een woningbouwvereniging. Een woningontruiming is een flinke klus en de woning wordt dan ook flink onder handen genomen. Wij zorgen ervoor dat de gehele inboedel wordt verwijderd. Er worden hierover duidelijke afspraken met u gemaakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan persoonlijke eigendommen die u wilt behouden. Verder moet er in de gehele woning de vloeren verwijderd worden. Schroeven en spijkers moeten uit de muren worden verwijderd en ook dichten wij de gaten in de muren. In het geval van behangpapier verwijderen wij niet alleen het behang, maar ook de lijmresten. De muur moet namelijk kaal, in originele staat, dus zonder beschadigingen opgeleverd worden. De muren kunnen wij indien nodig schilderen. Denk hierbij aan donkere muren die weer gewit moeten worden. Ook reinigen wij de keuken en badkamer en voeren wij eventueel ook andere reinigingswerkzaamheden uit. Alles moet wel helemaal smetteloos achtergelaten worden wilt u het bezemschoon opleveren. Wij voeren ook de kleinere reparaties uit. We moeten het huis natuurlijk wel zo netjes mogelijk achterlaten voor de nieuwe bewoner.

Waarom professionele woningontruiming

Zoals u eerder heeft kunnen lezen zijn er nogal wat werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden bij een woningontruiming wilt u het huis bezemschoon opleveren. Vaak denkt men dat zij alleen de spullen uit de woning hoeven te verwijderen voor de oplevering, maar niks is dus minder waar. Het hele huis moet vóór de overdracht bezemschoon zijn voor de nieuwe huurder. En dit is uiteraard een hele klus. Wij zorgen ervoor dat het huis netjes is en voldoet aan de voorwaarden van de verhuurder of makelaar. Ook kunnen wij als u dat wilt de overdracht uit handen nemen en dit voor u verzorgen.

Hoeveel kost bezemschoon opleveren van een woning?

Het is erg moeilijk om de exacte prijs voor het bezemschoon opleveren van een woning online te zetten. Dit heeft te maken met het feit dat de gemiddelde kosten voor het bezemschoon opleveren van een woning te maken heeft met een aantal factoren. Enkele voorbeelden van deze factoren zijn de huidige staat van de woning, hoeveelheid meubels, moet de woning bezemschoon opgeleverd worden of gaat het alleen om een ontruiming? Dit zijn allemaal losse zaken die invloed hebben op de prijs.

Spoedontruiming Service voor ontruiming en bezemschoon opleveren

Wel kunnen wij u garanderen dat wij u een scherpe prijs aanbieden. U kunt het beste online bij ons een gratis offerte aanvragen. Ook kun u telefonisch contact met ons opnemen om zo uw wensen te bespreken.

Praktische tips voor het bezemschoon opleveren

Wij hebben uiteraard een paar praktische tips voor u om de kosten voor een woning die bezemschoon opgeleverd moet worden laag te houden. U kunt uw overgebleven inventaris, indien mogelijk, aan ons verkopen. Dit zal u natuurlijk een korting op de prijs geven. Ook kunt u misschien zelf proberen om mee te helpen om zo de arbeidskosten laag te houden. Wat u wilt maakt voor ons niet uit. Wij geven altijd gehoor aan uw wensen.

Ontruimbedrijf inhuren?

U kunt het beste online een gratis offerte aanvragen. U zit dan niet meteen vast aan verplichtingen, maar kunt u zo wel de kosten bekijken. Wanneer u extra wensen heeft kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Bel nu
× How can I help you?