Skip to content

Boedelruiming

Wij zorgen voor een spoedige, professionele ontruiming en oplevering van de woning! Het opruimen en ontruimen van een inboedel vergt veel tijd en inspanningen van de nabestaanden. Meestal is het gebruikelijk dat na het overlijden van een dierbare, iemand uit diens familie wordt aangewezen om de nalatenschap te regelen. Als u hier geen tijd voor heeft of niet genoeg hulp kunt vinden, dan helpen de boedelruimers van Spoed ontruiming service u graag met het ontruimen van de inboedel in de woning van uw dierbare. Dit geschiedt op uiterst professionele wijze en de boedelontruiming verloopt spoedig. Wilt u graag meer informatie over het opruimen van inboedel? Lees dan verder in dit artikel.

ONTRUIMING PLANNEN
Snel ontruiming aanvragen

Het opruimen van een inboedel vergt veel van de nabestaanden

Boedelontruiming is een lastig en vaak emotioneel proces voor de nabestaanden van een overledene. Het vergt veel tijd om alle spullen uit te zoeken en ze te verwijderen uit de woning. Voordat de boedelruimers vanuit Spoed ontruiming service aan de slag gaan met het opruimen en ontruimen van de inboedel, heeft de familie eerst de mogelijkheid om dierbare spullen uit de woning te halen. Daarnaast neemt de familie contact op met de verhuurder van de woning om de huur op te zeggen. Of neem in het geval van een koophuis contact op met een makelaar om te beslissen wat u gaat doen met het huis.

Wat mag u verwachten van onze professionele boedelruimers?

Nadat u alle spullen die u wilt houden en eventueel in opslag wilt zetten uit de woning heeft gehaald, starten onze boedelruimers met het ontruimen van alle meubels en overige inboedel. Hierbij wordt zoveel mogelijk hergebruikt via lokale goede doelen. Mogelijke veilingspullen worden apart gehouden en naar het veilinghuis gebracht. Overige waardevolle spullen die u over het hoofd heeft gezien houden wij tijdens het opruimen van de inboedel apart. Naast het op- en ontruimen van de inboedel zorgen onze professionals er ook voor dat het huis naar tevredenheid van de verhuurder of makelaar wordt opgeleverd. Denk hierbij aan:

  • Het verwijderen van vloermaterialen.
  • Het verwijderen van hangmaterialen in muren en plafonds, inclusief het dichten van de gaatjes.
  • Het plaatsen van kroonsteentjes op elektrapunten.

Laat de inboedel ontruimen door een professionele, lokale partij

Met andere woorden, bij Woningontruiming Regionaal zorgen de boedelruimers ervoor dat u volledig ontzorgd wordt op het gebied van boedelontruiming. Wij regelen alle praktische afwikkelingen rondom de oplevering aan de woning­bouwvereniging of makelaar voor u. Wilt u graag een vrijblijvende offerte laten opstellen om de inboedel professioneel en zorgvuldig te laten opruimen of ontruimen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers door te bellen naar 085-0607378 of stuur een e-mail op info@spoedontruimingservice.nl

Ontruimbedrijf inhuren?

U kunt het beste online een gratis offerte aanvragen. U zit dan niet meteen vast aan verplichtingen, maar kunt u zo wel de kosten bekijken. Wanneer u extra wensen heeft kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.