Skip to content

Herstelwerkzaamheden

Lever uw woning weer in originele staat op dankzij onze herstelwerkzaamheden!

ONTRUIMING PLANNEN
Snel ontruiming aanvragen

Herstelwerkzaamheden in uw huurwoning

Wanneer iemand langere tijd een woning heeft gehuurd zijn er wellicht voorzieningen aangebracht die niet origineel bij de woning horen. Wanneer de woning opgeleverd wordt aan de verhuurder dienen deze voorzieningen weer in originele staat teruggebracht te worden. Spoed ontruiming service voert in principe alle herstelwerkzaamheden uit die nodig zijn om uw woning op te kunnen leveren aan de verhuurder of nieuwe bewoner. Denkt u hierbij aan het verwijderen van het behang, vervangen van toiletpotten, terughangen van deuren, schilder werkzaamheden, stucwerk, enzovoorts.

U kunt hierbij ook denken aan een woning die de verkoop in gaat. Na de ontruiming kunnen wij bijvoorbeeld de wanden weer wit sauzen. Dat toont toch anders dan wanneer de wanden vergeeld zijn. Ook een woning waarin stevig is gerookt, kunnen wij voor u ‘opfrissen’.

Ontruimbedrijf inhuren?

U kunt het beste online een gratis offerte aanvragen. U zit dan niet meteen vast aan verplichtingen, maar kunt u zo wel de kosten bekijken. Wanneer u extra wensen heeft kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.