Skip to content

Herstelwerkzaamheden

Lever uw woning weer in originele staat op dankzij onze herstelwerkzaamheden!

ONTRUIMING PLANNEN
Snel ontruiming aanvragen

Complete herstelwerkzaamheden voor uw huurwoning

Na een lange huurperiode kan een woning diverse aanpassingen ondergaan die niet overeenkomen met de oorspronkelijke staat. Bij het opleveren van de woning aan de verhuurder of voorbereiden voor een nieuwe bewoner, is het essentieel dat deze aanpassingen worden teruggedraaid. Spoed Ontruiming Service biedt een uitgebreid pakket aan herstelwerkzaamheden om ervoor te zorgen dat uw huurwoning weer in zijn originele glorie hersteld wordt.

Onze herstelwerkzaamheden diensten

  • Behang verwijderen: We verwijderen oude behanglagen en zorgen ervoor dat de muren klaar zijn voor een nieuwe afwerking.
  • Schilderwerk: Of het nu gaat om het wit sauzen van wanden of het aanpakken van nicotine-aanslag, onze schilderdiensten frissen uw woning op.
  • Stucwerk: Voor muren die beschadigd zijn of oneffenheden vertonen, bieden wij professioneel stucwerk aan.
  • Vervangen van sanitair: Van toiletpotten tot kranen, we vervangen of herstellen sanitair naar de oorspronkelijke staat.
  • Deuren terughangen: Als deuren verwijderd of vervangen zijn, hangen wij deze terug of vervangen ze indien nodig.
  • Opfrissen van rookwoningen: Voor woningen waarin gerookt is, bieden we een grondige reiniging en opfrissing aan om geuren en aanslag te verwijderen.

Waarom kiezen voor spoed ontruiming service?

  • Deskundigheid: Onze ervaren professionals weten precies wat er nodig is om uw huurwoning in de gewenste staat op te leveren.
  • Maatwerkoplossingen: Elke woning is uniek. Daarom bieden wij oplossingen op maat, aangepast aan de specifieke behoeften van uw woning.
  • Efficiëntie: Wij begrijpen het belang van tijdige oplevering en werken efficiënt om aan uw deadlines te voldoen.

Neem contact op voor een offerte voor herstelwerkzaamheden

Elk herstelproject begint met een helder overzicht van de werkzaamheden en kosten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, afgestemd op de specifieke eisen van uw huurwoning.

Ontruimbedrijf inhuren?

U kunt het beste online een gratis offerte aanvragen. U zit dan niet meteen vast aan verplichtingen, maar kunt u zo wel de kosten bekijken. Wanneer u extra wensen heeft kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Bel nu
× How can I help you?