Skip to content

Het opruimen en ontruimen van een huis

In verschillende situaties vindt een huisontruiming plaats. Denk bijvoorbeeld aan een huisontruiming bij het verhuizen naar een verpleeghuis, bij een sterfgeval, een emigratie, een faillissement, bij het samenwonen of bij een echtscheiding. Spoed ontruiming service is u bij al deze gevallen graag van dienst met huisontruimingen in het hele land.

ONTRUIMING PLANNEN
Snel ontruiming aanvragen

Is huisontruiming of opruiming door spoed ontruiming service ook voor u de meest ideale oplossing?

Bewoners, familieleden van bewoners en huidige of nieuwe eigenaren zijn niet altijd in staat of hebben geen tijd om een pand naar behoren op te leveren. Het komt ook voor dat zij vanwege bepaalde herinneringen en emotionele betrokkenheid het moeilijk vinden om een ontruiming te doen in het betreffende huis. In deze situaties biedt Spoed ontruiming service de perfecte oplossing; huisontruimingen. Wij zorgen voor een snelle en professionele huisontruiming en oplevering van de woning.

Wat komt er kijken bij een huisontruiming?

Er komt veel kijken bij de ontruiming van een huis. Om ervoor te zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan, zetten wij graag voor u op een rijtje waar u rekening mee moet houden als u de ontruiming van een huis aan ons uit handen geeft:

  • De directe familie/executeur testamentair dient de huur op te zeggen voordat de huisontruiming kan beginnen.
  • Bij een koopwoning dient de directe familie/executeur testamentair contact op te nemen met de makelaar over de huisontruiming.
  • De directe naasten krijgen de mogelijkheid om spullen met emotionele waarde uit de woning te halen.
  • De medewerkers van Woningontruiming Regionaal ontruimen het complete pand. De inboedel wordt hierbij uit het huis verwijderd. Alle bruikbare spullen stellen we ter beschikking aan goede doelen.
  • De huis ontruimer houdt eventuele waardevolle spullen apart. In overleg levert hij/zij deze af bij een veilinghuis. Komt de huis ontruimer onverwachts waardevolle spullen tegen die de naasten over het hoofd hebben gezien, dan worden deze spullen apart gehouden.
  • Indien gewenst verwijderen wij de huidige vloer op zorgvuldige en professionele wijze.
  • Alle schroeven, pluggen en spijkers in muren en plafonds worden verwijderd. Wij vullen de overgebleven gaatjes en verwijderen andere sporen.
  • De verlichting in de gehele woning wordt verwijderd en de Electro punten worden van kroonsteentjes voorzien.
  • Indien nodig worden bepaalde onderdelen van de woning in originele staat opgeleverd.
  • Eventueel verzorgen wij de voor- en eindinspectie met de makelaar of de verhuurder.

Zoals u ziet, denkt Spoed ontruiming service aan alles wat komt kijken bij huisontruimingen. Wij ontzorgen u dan ook graag met een ontruiming van een huis en alle bijbehorende praktische zaken. Wij streven altijd naar een zo snel mogelijke realisatie van de oplevering van de woning. Uiteraard gaan we bij een huisontruiming zeer zorgvuldig met de inboedel om.

Geef uw huisontruimingen en huisopruimingen aan ons uit handen

Wenst u de ontruiming van een huis van een dierbare aan ons over te laten? Wij zijn actief in heel Nederland en verzorgen huisontruimingen in onder meer Amsterdam en Haarlem, maar ook in Rijswijk en Tilburg. Neem contact met ons op via 085-0607378 of info@spoedontruimingservice.nl en vertel ons meer over de locatie en details van de ontruiming van het huis. Gebaseerd hierop stellen wij een offerte voor u op en geven wij u meer informatie. Zo weet u altijd van tevoren wat u van ons kunt verwachten.

Ontruimbedrijf inhuren?

U kunt het beste online een gratis offerte aanvragen. U zit dan niet meteen vast aan verplichtingen, maar kunt u zo wel de kosten bekijken. Wanneer u extra wensen heeft kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Bel nu
× How can I help you?