Skip to content

Huurhuis opleveren na overlijden

Een huurhuis opleveren na het overlijden van een dierbare is een grote klus, die naast allerlei andere zaken vaak spoedig geregeld moet worden. De oplevering van een huurwoning moet na het overlijden van de (hoofd)bewoner leeg en bezemschoon geschieden aan de verhurende partij. Dit is geen makkelijke klus voor de nabestaanden. Bij Spoed ontruiming service ontzorgen wij u graag tijdens deze moeilijke periode. Wij zijn een betrouwbare partij wiens klanten review voor zich spreken. Hier leest u alles over onze werkwijze en wat we voor u kunnen betekenen.

ONTRUIMING PLANNEN
Snel ontruiming aanvragen

Respectvolle oplevering van huurhuizen na overlijden

Het opleveren van het huurhuis van een overleden dierbare kan emotioneel en tijdrovend zijn. Spoed Ontruiming Service biedt een empathische en efficiënte aanpak om u te ondersteunen tijdens deze moeilijke tijd.

Onze oplevering van een huurhuis

  • Emotionele ondersteuning: We begrijpen dat persoonlijke bezittingen herinneringen oproepen. Ons team werkt met zorg en respect om deze moeilijke periode voor u te verzachten.
  • Efficiëntie in tijd: Met vaak strikte deadlines voor de oplevering van zorgkamers en huurwoningen, garanderen wij een tijdige en grondige aanpak.
  • Circulaire economie: Wij zorgen ervoor dat de bezittingen van uw dierbare een nieuwe bestemming krijgen. In samenwerking met lokale partijen zoals het Leger des Heils en kringloopwinkels, bevorderen wij hergebruik van spullen.
  • Persoonlijke aandacht: Mocht u bepaalde items willen bewaren, bieden wij voordelige opslagmogelijkheden aan.

Volledige ontzorging bij oplevering van een huurhuis na overlijden

  • Lokale medewerkers: Dankzij onze landelijke dekking werken wij met lokale teams, wat zorgt voor een persoonlijke en regionale aanpak.
  • Transparante offerte: Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, afgestemd op uw specifieke situatie.
  • Complete dienstverlening: Van het verwijderen van meubels tot de uiteindelijke schoonmaak, wij zorgen dat het huurhuis klaar is voor oplevering aan de verhuurder of makelaar.

Neem contact op voor het opleveren van een huurhuis na overlijden

Voor ondersteuning bij het opleveren van een huurhuis na overlijden, bel Spoed Ontruiming Service op 085-0607378 of stuur een e-mail naar info@spoedontruimingservice.nl. Wij staan klaar om u volledig te ontzorgen.

Ontruimbedrijf inhuren?

U kunt het beste online een gratis offerte aanvragen. U zit dan niet meteen vast aan verplichtingen, maar kunt u zo wel de kosten bekijken. Wanneer u extra wensen heeft kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Bel nu
× How can I help you?