Skip to content

Huurhuis opleveren na overlijden

Een huurhuis opleveren na het overlijden van een dierbare is een grote klus, die naast allerlei andere zaken vaak spoedig geregeld moet worden. De oplevering van een huurwoning moet na het overlijden van de (hoofd)bewoner leeg en bezemschoon geschieden aan de verhurende partij. Dit is geen makkelijke klus voor de nabestaanden. Bij Spoed ontruiming service ontzorgen wij u graag tijdens deze moeilijke periode. Wij zijn een betrouwbare partij wiens klanten review voor zich spreken. Hier leest u alles over onze werkwijze en wat we voor u kunnen betekenen.

ONTRUIMING PLANNEN
Snel ontruiming aanvragen

(KNOP OFFERTE AANVRAAG)

Het huurhuis van een dierbare opleveren na diens overlijden is een hele klus

Veel van de spullen die u in de woning vindt, roepen herinneringen op waardoor het moeilijk voor u kan zijn om er afstand van te doen. Daarnaast kost de oplevering van een huurwoning na het overlijden van een dierbare ontzettend veel tijd, die voor u waarschijnlijk beperkt is. Wist u bijvoorbeeld dat u bij een zorgkamer vaak maar zes dagen de tijd krijgt? Tijdens deze hectische periode heeft u behoefte aan duidelijke communicatie en één aanspreekpunt. Onze gespecialiseerde medewerkers ontzorgen u tijdens de oplevering van de huurwoning na het overlijden van uw dierbare. Alles wat gedaan moet worden verzorgen wij voor u. Zo weet u zeker dat het opleveren van het huurhuis na overlijden op goede wijze wordt gedaan.

Bij ons wordt zo veel mogelijk hergebruikt

Het is helaas niet mogelijk om na de woning ontruiming alles van uw dierbaren te bewaren. De meeste meubels heeft u bijvoorbeeld zelf al, of er is simpelweg geen ruimte om de spullen neer te zetten. Bij Spoed ontruiming service zijn wij voorstanders van de circulaire economie. Met andere woorden, wij zorgen dat de spullen van uw dierbare na diens overlijden een goede bestemming krijgen na oplevering van de huurwoning. Wij werken samen met lokale partijen, zoals het Leger des Heils en diverse kringloopwinkels, om de spullen een nieuwe bestemming te geven. Zijn er toch spullen die u graag wilt bewaren? Bekijk dan de voordelige opslagmogelijkheden in uw regio.

Neem contact op voor volledige ontzorging van A tot Z

Heeft u hulp nodig bij de oplevering van een huurwoning na het overlijden van een dierbare en wilt u weten wat de kosten hiervan zijn? Neem dan contact op met onze medewerkers. Wij maken graag een transparante en vrijblijvende offerte voor uw specifieke situatie op, uitgevoerd door mensen uit uw eigen regio. Met dank aan de landelijke dekking bij Spoed ontruiming service is er namelijk altijd een lokale partij die u ondersteuning biedt. Bel naar 085-0607378 of stuur een e-mail naar info@spoedontruimingservice.nl Dan bieden wij u volledige ontzorging bij het opleveren van het huurhuis na overlijden van uw dierbare.

Ontruimbedrijf inhuren?

U kunt het beste online een gratis offerte aanvragen. U zit dan niet meteen vast aan verplichtingen, maar kunt u zo wel de kosten bekijken. Wanneer u extra wensen heeft kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.