Skip to content

Inboedel ophalen

Inboedel of oude meubels ophalen
Bent u in de situatie gekomen waarin u graag uw oude meubelen zou willen laten ophalen? Of wilt u uw complete inboedel laten ophalen? Neem dan contact op met Spoed ontruiming service

ONTRUIMING PLANNEN
Snel ontruiming aanvragen

Het laten ophalen van uw inboedel omdat de oude meubelen in de weg staan

Zijn uw meubels aan vervanging toe of wilt u gewoon iets nieuws? Kijk dan verder in dit artikel om te zien wat Spoed ontruiming service voor u kan betekenen. Het vergt veel tijd om alle meubelen zelf leeg te ruimen, te demonteren en te verwijderen. Waar gaat u met de spullen heen? De milieustraat? Heeft u dan een aanhanger of gaat u een busje huren, dit kost allemaal tijd en geld en bovenal veel moeite. Laat Spoed ontruiming service dit uit handen nemen. Wij kunnen uw oude meubelen ophalen zonder dat dit u stres en gedoe oplevert.

Laat uw oude meubelen ophalen na een (senioren) verhuizing

Gaat u verhuizen of bent u net verhuisd en kunt u niet alles mee krijgen naar de nieuwe woning? Spoed ontruiming service kan uw inboedel ophalen. Voor ons staat uw wens vooraan, dit betekend dat wij vooraf een offerte komen opmaken in de woning en samen met u bespreken wat nodig is voor een juiste oplevering.

Inboedel laten ophalen na het overlijden van een ouder of andere dierbare

Wanneer iemand komt te overlijden, zoals een ouder, dient u als nabestaande veel te regelen. In eerste instantie ligt de focus op de uitvaart. Maar niet lang daarna krijgt u ook met andere zaken te maken. Bijvoorbeeld het laten ophalen van de inboedel en het schoonmaken van het huis na het overlijden van een ouder of andere dierbare. Wij vertellen u dan ook graag meer over de werkwijze die wij bij Spoed ontruiming service hanteren met betrekking tot het ophalen van oude meubelen en het schoonmaken van een woning na overlijden van een ouder of andere dierbare.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Nadat u heeft gekeken welke inboedel u van uw overleden dierbare wilt behouden, gaan onze professionele boedelruimers aan de slag. Bij een woning ontruiming zorgen we ervoor dat alle nog aanwezige meubels en andere bruikbare inboedel een mooie nieuwe bestemming krijgen. Wij werken nauw samen met lokale kringloopwinkels, het Leger des Heils en veilinghuizen. Eventueel waardevolle inboedel wordt voor u naar het veilinghuis gebracht. Overige, niet-bruikbare inboedel, wordt afgevoerd naar de stort. Hierna wordt de woning volledig afgewerkt. Raambekleding en vloerbedekking worden verwijderd en gaatjes in de muren worden gedicht. Zo leveren wij de woning naar tevredenheid op. Op uw verzoek regelen wij zelfs de oplevering bij de verhurende partij of makelaar voor u! Wij leveren alle sleutels in en nemen de laatste meterstanden op. Deze worden dan per e-mail nog aan u toegezonden, zodat u deze aan de desbetreffende nutsbedrijven kunt doorgeven. Ook de postbus wordt nog een laatste keer gecontroleerd op relevante post, is dit aanwezig dan wordt nog naar het door u opgegeven adres doorgestuurd.

Vraag zorgvuldige en efficiënte hulp aan bij het ophalen van oude inboedel of meubels

Bij Spoed ontruiming service bent u verzekerd van zorgvuldige en efficiënte hulp bij het ophalen van inboedel en oude meubelen. Heeft u behoefte aan volledige ontzorging met betrekking tot het leeghalen / ophalen van oude meubelen en inboedel en het schoonmaken van een woning? Neem dan contact met ons op via 085-0607378 of stuur een e-mail naar info@spoedontruimingservice.nl Wij koppelen u dan aan een lokale partij die u naar behoren ondersteunt en ontzorgt tijdens deze moeilijke periode.

Ontruimbedrijf inhuren?

U kunt het beste online een gratis offerte aanvragen. U zit dan niet meteen vast aan verplichtingen, maar kunt u zo wel de kosten bekijken. Wanneer u extra wensen heeft kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Bel nu
× How can I help you?