Skip to content

Leegmaken woning

Een woning leegmaken
Het leegmaken van een woning kost heel veel tijd en inspanning. U moet allerlei spullen uitzoeken, verplaatsen en weggooien. Heeft u weinig tijd of is het fysiek niet mogelijk voor u om het huis op te ruimen? Schakel dan een helpende hand in die het leegmaken van huizen op snelle en efficiënte wijze voor u uitvoert. Bij Spoed ontruiming service vinden we het belangrijk om u te voorzien van adequate informatie en dienstverlening op maat. Lees snel verder hoe wij te werk gaan bij het leegmaken van koop- en huurhuizen.

ONTRUIMING PLANNEN
Snel ontruiming aanvragen

Het leegmaken van een woning: is er een verschil tussen koop- en huurwoning?

Uiteraard is er verschil tussen het leegmaken van een koop- ten opzichte van een huurwoning. Bij een koopwoning is het namelijk belangrijk om meteen de verkoop van het huis mee in overweging te nemen. Maak daarom meteen een afspraak met een makelaar. Haal alle dierbare en/of waardevolle inboedel uit de woning en sla dit eventueel op in een beveiligde opslagruimte. Bij het leegmaken van huurhuizen is het belangrijk om contact op te nemen met de verhuurder en formeel de huur op te zeggen. Hierna wordt een voorinspectie ingepland. Vaak krijgt u een maand de tijd om de woning leeg te maken vanaf de officiële opzegdatum.

Wat kan Spoedontruiming service voor u in het leegmaken van een woning betekenen?

Het leegmaken, ontruimen en opleveren van huizen is onze expertise. Als u onze hulp inschakelt, krijgt u eerst de gelegenheid om dierbare spullen uit de woning te halen. Mochten wij tijdens het opruimen van de meubels en de inboedel nog waardevolle spullen tegenkomen, dan houden wij die altijd voor u apart. Via goede doelen en andere lokale partijen proberen wij alle spullen een nieuw thuis te geven om het milieu zo min mogelijk te belasten. Mogelijke veilingspullen worden apart gehouden in overleg met u. Wij leveren de woning naar de wensen van de makelaar of verhurende partij op, zodat u precies weet wat er moet gebeuren en waar uw offerte op gebaseerd is. Desgewenst regelen wij bij het leegmaken van huurhuizen ook de voor- en eindinspectie.

Vraag een offerte aan voor het leegmaken van een woning en ontvang hulp van specialisten uit uw regio

Wij zijn gespecialiseerd in het leegmaken van huizen en boedelruiming. Wanneer u hierbij hulp nodig heeft, vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan bij een van onze medewerkers. Wij hebben Nederland opgedeeld in verschillende regio’s, waaronder Groningen en Limburg. Op deze manier werken we met lokale partijen en is er altijd een betrouwbare oplossing in de buurt voor u. Bel naar 085-0607378 of stuur een e-mail naar info@spoedontruimingservice.nl Wij helpen u graag verder.

Ontruimbedrijf inhuren?

U kunt het beste online een gratis offerte aanvragen. U zit dan niet meteen vast aan verplichtingen, maar kunt u zo wel de kosten bekijken. Wanneer u extra wensen heeft kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Bel nu
× How can I help you?