Skip to content

Opslagruimte nodig

Sla uw inboedel of goederen tijdelijk op in een opslagruimte!

ONTRUIMING PLANNEN
Snel ontruiming aanvragen

Flexibele en veilige opslagruimte nodig? Spoed Ontruiming Service helpt!

Bent u op zoek naar een tijdelijke of langdurige opslagoplossing voor uw inboedel, archief, surfplanken, auto’s, boten of andere goederen? Spoed Ontruiming Service biedt in samenwerking met toonaangevende opslagpartners zoals Eurobox Self Storage, Citybox en Allsafe, een scala aan veilige en flexibele opslagmogelijkheden.

Onze opslagoplossingen

  • Diverse opslagmogelijkheden: Of het nu gaat om persoonlijke bezittingen, zakelijke archieven of recreatievoertuigen, wij bieden de perfecte opslagunit voor uw behoeften.
  • Veiligheid en toegankelijkheid: Onze opslagfaciliteiten zijn uitgerust met 24/7 camerabewaking, unieke alarmsystemen op elke unit, en persoonlijke toegangscodes.
  • Op maat gemaakte ruimtes: Kies uit een breed scala aan unitgroottes, variërend van 1m³ tot meer dan 120m³, afhankelijk van uw specifieke opslagbehoeften.
  • Flexibele toegang: U heeft elke dag van de week van 06:00 uur tot 23:00 uur toegang tot uw opslagunit, zonder extra kosten.

Waarom kiezen voor opslag bij Spoed Ontruiming Service?

  • Dealer voordelen: Als dealer van Eurobox Self Storage, Citybox en Allsafe, kunnen wij u gunstige voorwaarden bieden voor het huren van een opslagunit.
  • Kortingen en flexibiliteit: Geniet van aantrekkelijke kortingen over de gehele huurperiode en kies voor een korte of lange huurtermijn die bij uw situatie past.
  • Persoonlijke service: Laat het regelen van uw opslagruimte aan ons over voor maximale gemak en efficiëntie.

Neem contact op voor opslagruimte

Heeft u een betrouwbare en veilige opslagruimte nodig? Neem contact op met Spoed Ontruiming Service in uw regio voor meer informatie over onze opslagoplossingen. Bel ons op 085-0607378 of stuur een e-mail naar info@spoedontruimingservice.nl en ontdek de beste opslagmogelijkheden voor uw behoeften.

Ontruimbedrijf inhuren?

U kunt het beste online een gratis offerte aanvragen. U zit dan niet meteen vast aan verplichtingen, maar kunt u zo wel de kosten bekijken. Wanneer u extra wensen heeft kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Bel nu
× How can I help you?