Skip to content

Seniorenverhuizing

Voorkom stress en maak gebruik van onze praktische hulp tijdens een seniorenverhuizing!

ONTRUIMING PLANNEN
Snel ontruiming aanvragen

Betrouwbare seniorenverhuizing voor een comfortabele overgang

Bij Spoed Ontruiming Service begrijpen we dat verhuizen op latere leeftijd een uitdaging kan zijn. Daarom bieden wij een gespecialiseerde seniorenverhuizing aan, ontworpen om de overgang van een grotere naar een kleinere woning, zoals een appartement, zorgcentrum of verpleeghuis, soepel en zorgeloos te laten verlopen.

Onze seniorenverhuizing services

  • Kunststof verhuiskisten: Wij leveren sterke kunststof verhuiskisten, compleet met inpakpapier en bubbeltjesfolie, om uw bezittingen veilig te verpakken en te vervoeren.
  • Persoonlijke planning: Voordat u gaat verhuizen, nemen we de tijd om alles met u door te spreken en een duidelijke verhuisplanning op te stellen.
  • Efficiënt transport: Onze verhuiswagen is uitgerust met alle nodige hulpartikelen en beschermende materialen, en indien nodig zetten we een verhuislift in.
  • Totaalpakket aanbod: Kies voor ons totaalpakket en geniet van een complete service, inclusief het inrichten van uw nieuwe woning en het klaarmaken van uw oude woning voor eindinspectie.

Waarom kiezen voor onze seniorenverhuizing?

  • Stressvrij verhuizen: Onze VIP-service bij complexe verhuizingen zorgt ervoor dat u zonder zorgen kunt verhuizen.
  • Lokale en landelijke dekking: Actief in heel Nederland, van Amsterdam tot Tilburg, wij bieden lokale expertise met landelijke dekking.
  • Transparante offerte: Na een persoonlijk bezoek om uw wensen te bespreken, ontvangt u van ons een op maat gemaakte, vrijblijvende offerte.

Neem contact op voor een seniorenverhuizing

Verminder uw verhuiszorgen en kies voor de Senioren Verhuisservice van Spoed Ontruiming Service. Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier of bel ons op 085-0607378. Wij staan klaar om u volledig te ontzorgen bij uw seniorenverhuizing.

Ontruimbedrijf inhuren?

U kunt het beste online een gratis offerte aanvragen. U zit dan niet meteen vast aan verplichtingen, maar kunt u zo wel de kosten bekijken. Wanneer u extra wensen heeft kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Bel nu
× How can I help you?