Skip to content

Spoedontruiming

Soms kan ruim van tevoren een ontruiming ingepland worden, maar er kunnen ook situaties voorkomen waardoor het ontruimen van een woning zo snel mogelijk dient te gebeuren. Met spoed ontruimen kan bijvoorbeeld te maken hebben met een overlijdensgeval in een zorginstelling, een woningontruiming na de uitspraak van een rechter of bij faillissement van een bedrijf.

ONTRUIMING PLANNEN
Snel ontruiming aanvragen

Spoedontruiming bij overlijden

Zoals u dus kunt zien zijn er genoeg andere zaken waardoor er soms haast geboden is bij het ontruimen van een pand. Wat voor situatie het ook is Spoedontruiming Service (SOS) kan zorgen voor een tijdige ontruiming van een ruimte.

Spoedontruiming bij overlijden kan erg emotioneel zijn voor de nabestaanden. Vaak willen familieleden zich liever concentreren op de uitvaart of willen zij liever zo snel mogelijk de administratieve zaken regelen. Helaas kan het voorkomen dat een woning bij overlijden zo snel mogelijk klaar gemaakt moet worden voor de volgende bewoner. Dit betekent dat de woning dan vaak binnen vijf of zeven dagen leeg moet zijn. Soms is het zelfs zo dat een woning binnen 24 uur ontruimt moet worden. Dit kan een situatie zijn waarbij de nabestaanden ervoor kiezen om de ontruiming uit te besteden aan een ontruimingsbedrijf. Bij SOS willen wij deze zorg graag uit handen nemen.

Wij zorgen dan voor de woningontruiming waarbij de familie zich kan concentreren op bijvoorbeeld de uitvaart die spoedig zal plaatsvinden. Omdat dit een stressvolle aangelegenheid is willen wij voordat wij beginnen met het ontruimen van de woning samen met u uw wensen bespreken. U kunt aangeven welke persoonlijke spullen u wilt behouden en wat er qua inboedel uit de woning verwijderd moet worden. Ook is het mogelijk dat als u dat prettiger vindt iemand van uw vrienden of familie bij de ontruiming aanwezig is. Verder zorgen wij dan ook voor een bezemschone oplevering van de woning.

Spoedontruiming bedrijfsruimte

Een andere situatie wat vaak voorkomt is dat een bedrijfsruimte ontruimd moet worden. Dit kan te maken hebben met een faillissement, een verhuizing of verbouwing. Vaak moet het ontruimen van deze panden ook met spoed gebeuren. Het is onze efficiënte werkwijze waardoor dit door ons zo geregeld is. Niet alleen zullen de ruimtes schoongeveegd worden, maar zullen wij ook meubels demonteren in geval van een verhuizing. Verder verwijderen wij ook vloeren en wanden bij een complete ontruiming. Het ligt er dus compleet aan wat uw wensen zijn, maar er is geen enkele situatie waarbij wij u niet kunnen helpen.

Gemiddelde kosten spoedontruiming

De kosten voor een spoedontruiming zijn erg afhankelijk van de situatie, grootte van de inboedel en natuurlijk het soort woning. En het is ook zo dat spoed betekent dat er een toeslag op de normale prijs komt. Waarom een toeslag met spoed zult u nu misschien denken, maar dit is natuurlijk niet zomaar. Hierin zitten de kosten verwerkt met betrekking tot het met spoed ontruimen en inplannen en afhandelen van de ontruiming. Dit betekent dat er geschoven moet worden met andere afspraken en in zulke situaties moeten wij ook extra personeel inzetten.

Hoe werken wij tijdens een spoedontruiming

Bij de aanvraag voor een spoedontruiming zorgen wij ervoor dat wij zo snel mogelijk op locatie langskomen. Wij moeten dan de grootte van de inboedel en woning inventariseren. Ook wordt er gekeken of de woning toegankelijk is voor onze medewerkers en kijken we naar wat er precies gedaan moet worden in de woning. Hierna moeten wij onze planning voor andere ontruimingen aanpassen zodat wij uw spoedontruiming kunnen plannen en zo snel mogelijk kunnen beginnen. Wij kunnen u garanderen dat wij de woning/bedrijfspand bezemschoon opleveren en hierbij rekening houden met uw wensen.

Ontruimbedrijf inhuren?

U kunt het beste online een gratis offerte aanvragen. U zit dan niet meteen vast aan verplichtingen, maar kunt u zo wel de kosten bekijken. Wanneer u extra wensen heeft kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Bel nu
× How can I help you?