Skip to content

Veilinghuis Inboedel veilen

Maak gebruik van onze expertise en breng uw spullen naar een gerenommeerd veilinghuis!

ONTRUIMING PLANNEN
Snel ontruiming aanvragen

Waardevolle inboedel veilen

Wellicht heeft u er geen idee van, maar als wij tijdens onze offerte afspraak door de woning lopen, zullen wij u erop attenderen als er iets staat wat mogelijk aangeboden kan worden bij een veilinghuis. Met uw toestemming kunnen wij hier foto’s van maken en deze voor u aanbieden bij een gerenommeerd veilinghuis waar wij mee samenwerken. Als het veilingwaardig is krijgt u hiervan binnen enkele dagen bericht. Tijdens de woning­ontruiming pakken wij deze veilingspullen zorgvuldig in en zullen wij deze voor u naar het veilinghuis brengen. Zodra dat is gebeurd ontvangt u via het veilinghuis een inbrenglijst zodat u precies ziet wat er is ingebracht door ons.

Wanneer de spullen verkocht zijn via de veiling wordt de opbrengst hiervan rechtstreeks op de rekening van de erven gestort. Spoed ontruiming service zit hier verder niet tussen. Het aanbieden van meubels en overige inboedel aan het veilinghuis is een extra service.

Bij het veilinghuis kunnen spullen als schilderijen, antieke meubels, juwelen, overige sieraden, serviesgoed, designmeubels en curiosa worden aangeboden.

Spoed ontruiming service  werkt samen met:

Veilinghuis Onder de BVA te Leiden

Heeft u zelf een ander veilinghuis waar u liever mee samenwerkt, dan is dat natuurlijk ook geen probleem

Ontruimbedrijf inhuren?

U kunt het beste online een gratis offerte aanvragen. U zit dan niet meteen vast aan verplichtingen, maar kunt u zo wel de kosten bekijken. Wanneer u extra wensen heeft kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.