Skip to content

Veilinghuis Inboedel veilen

Maak gebruik van onze expertise en breng uw spullen naar een gerenommeerd veilinghuis!

ONTRUIMING PLANNEN
Snel ontruiming aanvragen

Waardevolle inboedel veilen met spoed ontruiming service

Bij het opruimen van een woning kunt u waardevolle items tegenkomen die potentieel interessant zijn voor veilinghuizen. Spoed Ontruiming Service biedt een gespecialiseerde service om deze items te identificeren en te veilen, waardoor u de maximale waarde uit uw inboedel kunt halen.

Onze veilingservice

  • Identificatie van veilingwaardige Items: Tijdens onze offerte afspraak zullen we uw woning doorlopen en potentiële veilingitems identificeren.
  • Samenwerking met gerenommeerde veilinghuizen: Wij werken samen met vooraanstaande veilinghuizen, waaronder Veilinghuis Onder de BVA te Leiden, om uw items op de markt te brengen.
  • Transparante procedure: Na uw toestemming maken we foto’s van de geselecteerde items en bieden deze aan bij het veilinghuis. U ontvangt een inbrenglijst en de uiteindelijke opbrengst wordt rechtstreeks aan u uitgekeerd.

Waardevolle items voor de veiling

  • Divers aanbod: Items zoals schilderijen, antieke meubels, juwelen, sieraden, serviesgoed, designmeubels en curiosa zijn geschikt voor de veiling.
  • Zorgvuldige inpak- en transportdienst: Wij zorgen voor het professioneel inpakken en veilig transporteren van uw waardevolle inboedel naar het veilinghuis.
  • Directe uitbetaling: De opbrengst van de verkochte items wordt rechtstreeks op de rekening van de erven gestort, zonder tussenkomst van onze service.

Uw voorkeur voor een veilinghuis

  • Flexibiliteit in keuze: Heeft u een voorkeur voor een specifiek veilinghuis? Wij respecteren uw keuze en werken samen met het veilinghuis van uw voorkeur.
  • Persoonlijk advies en ondersteuning: Ons ervaren team staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het gehele veilingproces.

Neem contact op voor de mogelijkheden van het veilen van inboedel

Bent u geïnteresseerd in het veilen van uw waardevolle inboedel? Neem contact op met Spoed Ontruiming Service voor een gratis en vrijblijvende offerte. Bel ons op 085-0607378 of stuur een e-mail naar info@spoedontruimingservice.nl voor meer informatie over onze veilingdiensten.

Ontruimbedrijf inhuren?

U kunt het beste online een gratis offerte aanvragen. U zit dan niet meteen vast aan verplichtingen, maar kunt u zo wel de kosten bekijken. Wanneer u extra wensen heeft kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Bel nu
× How can I help you?