Skip to content

Woningontruiming

Er zijn verschillende redenen voor een woning ontruiming. Wel is het goed om te weten dat een woning ontruimen niet zomaar mag. Een woning ontruimen mag alleen in het geval van overlijden en anders is er een ontruimingsvonnis nodig. Dit is een uitspraak van de rechtbank waarin er toestemming wordt gegeven voor een woningontruiming. Vaak is er bij een geschil tussen de huurder en verhuurder een ontruimingsvonnis nodig.

ONTRUIMING PLANNEN
Snel ontruiming aanvragen

Woningontruiming bij overlijden

De ontruiming van een woning in het geval van overlijden is extra moeilijk voor de nabestaanden vanwege de emotionele betrokkenheid die zij hebben. Vandaar dat het vaak voorkomt dat families en vrienden een woningontruiming laten uitvoeren door een professioneel ontruimingsbedrijf als Spoedontruiming Service. Men hoeft zich bij ons ook geen zorgen te maken om persoonlijke spullen of waardevolle spullen, omdat hier van tevoren duidelijke afspraken over worden gemaakt. Zo kan men met een gerust hart de woning ontruiming overlaten aan ons ontruimingsbedrijf en zorgen wij voor een zorgvuldige woningontruiming.

Wat doet een ontruimingsbedrijf?

U zou denken dat het ontruimen van een woning simpel is. U gooit alles weg en klaar is kees. Echter, is dit zeker niet het geval. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het snel ontruimen van een woning, het doen van herstelwerkzaamheden en weten zij ook vaak precies wat de eisen van bijvoorbeeld de woningbouwverenigingen of makelaars zijn. De ontruimers moeten de woning in originele staat opleveren. Dit doen zij door ten eerste alles te verwijderen. Denk hierbij niet alleen aan de inboedel, maar bijvoorbeeld ook aan de vloerbedekking, laminaat en gordijnen. Of denk ook aan schilderwerkzaamheden, omdat er bijvoorbeeld in de woning gerookt is. Zoals eerder uitgelegd moeten wij na het leeghalen van de woning de woning bezemschoon opleveren. Dankzij onze jarenlange kennis en vakkundigheid kunnen wij garanderen dat de woning door de verhuurder of makelaar geaccepteerd zal worden. Wij kunnen daarom ook de sleuteloverdracht voor u uit handen nemen.

Professionele woningontruiming

Is er op dit moment een woningontruiming nodig en moet de woning bezemschoon opgeleverd worden? Dan kunt u het beste een bedrijf inhuren dat gespecialiseerd is in woningontruimingen. Zij halen de woning niet alleen snel leeg, maar houden ook rekening met de uw wensen.

Kosten van een woningontruiming

De gemiddelde prijs voor een woningontruiming is moeilijk te zeggen, omdat ontruimingen vaak erg verschillen van elkaar. Men moet rekening houden met verschillende factoren. Denk hierbij aan of het een grote woning is of een kleinere woning. Of de woning snel, dus met spoed moet worden ontruimd. Ook zijn andere zaken zoals bijvoorbeeld de schoonmaak erg belangrijk in het berekenen van de kosten.

Vraag een gratis offerte aan

Het is verstandig om eerst een vrijblijvend woningontruiming offerte aan te vragen. Zo zit u niet meteen vast aan verplichtingen en wordt er ook rekening gehouden met uw wensen en kan het bedrijf zorgen voor een scherpe prijs. Bij SOS kunt u dit makkelijk doen door het formulier op deze pagina in te vullen. SOS neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Extra service voor een goed doel

Het komt weleens voor dat SOS inboedel opkopen. U kunt SOS naar hun werkwijze vragen en aangeven dat u de inboedel wilt verkopen. Zo kunt u er ook voor zorgen dat de kosten voor de ontruiming een stuk minder zullen zijn. Verder kunt u de inboedel ook laten afleveren bij speciale stortplaatsen. Op deze. manier worden de spullen netjes afgevoerd en verwerkt.

Als u hele waardevolle items hebt kunt u deze ook laten veilen via een veilinghuis of meedoen met goede doelen. Deze verkopen de items dan niet alleen voor u, maar kijken ook naar de kwaliteit en waarde van de items.

Ontruimbedrijf inhuren?

U kunt het beste online een gratis offerte aanvragen. U zit dan niet meteen vast aan verplichtingen, maar kunt u zo wel de kosten bekijken. Wanneer u extra wensen heeft kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Bel nu
× How can I help you?