Meteen naar de inhoud

Huis ontruimen in ruil voor inboedel

Een huis ontruimen is een lastige taak en vooral wanneer dit onder vervelende omstandigheden moet gebeuren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een huis leeghalen in het geval van overlijden. Ook is het zo dat een woning ontruimen nogal wat kosten met zich mee kan brengen. Daarom kunt u er ook voor kiezen om de inboedel door ons te laten opkopen.Wilt u uw huis laten ontruimen? In dit artikel geven wij u informatie over uw huis ontruimen in ruil voor inboedel.

Kunnen wij uw inboedel opkopen?

Het komt vaak voor dat wij een huis ontruimen in ruil voor inboedel. Dit komt omdat woningen vaak nog veel bruikbare spullen hebben, zoals bijvoorbeeld meubels die nog in erg goede staat verkeren. Daarom kunt u voordat we uw huis leeghalen uw wensen over de inboedel met ons bespreken. De meubels krijgen dan niet alleen een tweede kans, maar u krijgt in ruil voor uw inboedel dus ook een korting op de ontruimingskosten. In dit geval wordt de prijs die wij u betalen voor de bruikbare goederen in mindering gebracht op uw rekening.

Onze taxateurs

Onze taxateurs moeten uw inboedel wel controleren om te kunnen beslissen of de ruil door kan gaan. Soms komt het voor dat een inboedel zeker wel waardevol is, maar weer lastig te verkopen is. Denk hierbij aan spullen zoals antiek, witgoed of computers.

Taxatie door een externe partij

Wij hebben altijd een eerlijke aanpak, maar heeft u toch liever dat een externe partij de exacte kosten voor uw waardevolle spullen inschat? Dan helpen wij u hier ook graag bij.

Wat gebeurd er met uw inboedel na de ontruiming?

Uw inboedel krijgt na de ontruiming een tweede leven. Dit komt omdat wij de inboedel graag aanbieden aan ons netwerk die wij erg blij kunnen maken met gebruikte meubels. De exportmogelijkheden maken doorverkoop eenvoudig en verder hebben wij natuurlijk nauw contact met diverse doelen in Nederland. Zo kunt u er altijd zeker van zijn dat de bruikbare goederen een goede bestemming krijgen.

Het afvoeren van de overige spullen na de ontruiming

Wij sorteren tijdens het ontruimen alle afval. Dit betekent dat alle hout, metaal en grofvuil hierna netjes afgeleverd worden bij de speciale afleverpunten.

Professionele ontruimers

Verder hebben wij natuurlijk goed opgeleid personeel. Zij werken niet alleen netjes om alles in goede banen te leiden, maar zijn ook erg discreet. Komen zij nog andere waardevolle spullen of vertrouwelijke documenten tegen? Dan nemen wij uiteraard gelijk contact met u op. Verder houden onze ontruimers zich tijdens de huisontruiming ook bezig met bijvoorbeeld herstelwerkzaamheden, behang verwijderen en andere schoonmaakwerkzaamheden. Zij zorgen ervoor dat de woning leeg zal zijn en bij de oplevering in originele staat zal verkeren. Onze ontruimers zorgen voor een ontruiming conform de voorwaarden van de verhuurder of makelaar. Dit betekent dat er misschien ook muren geverfd moeten worden of vloeren verwijderd moeten worden met gekeurd professioneel gereedschap.

De gemiddelde kosten voor een woningontruiming in ruil voor inboedel

Het is natuurlijk onmogelijk om de gemiddelde prijs voor een woningontruiming in ruil voor inboedel te weten zonder enige achtergrondinformatie. Dit komt vanwege het feit dat wij bij het ontruimen rekening moeten houden met verschillende factoren. Hierbij gaat het niet alleen om het ontruimen, dus huis leeghalen, maar ook om eventuele herstelwerkzaamheden en/of schoonmaakwerkzaamheden.

Moeten wij de woning voor u bezemschoon opleveren? Vaak wil men dat de woning door ons ook gelijk in originele staat, dus bezemschoon opgeleverd wordt. En verder moeten wij natuurlijk kijken naar uw gebruikte meubelen en waardevolle spullen die u wilt verkopen om te kijken wat de uiteindelijke kosten zijn. Laten opkopen van uw inboedel betekent natuurlijk ook een korting op de prijs én u geeft uw meubels ook een tweede leven.

Gratis offerte

U kunt het beste bij Spoedontruiming Service een vrijblijvende offerte aanvragen voor een woning ontruiming. Ook kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen om uw extra wensen te bespreken over hoe u de woning wilt laten ontruimen. Wij zijn op alle dagen telefonisch bereikbaar, want u weet helaas nooit wanneer u opeens een woningontruiming nodig zult hebben. Een huis ontruimen is intensief werk, maar het zware werk wordt door ons uit handen genomen en u hoeft zich nergens zorgen over te maken. Door onze snelle service zal alles in no time netjes geregeld worden.

nv-author-image

Alex Rami

Alex is in zijn leven (34 jaar) al 12 keer verhuisd. Jong geleerd, oud gedaan zeggen ze. Door alle verhuiservaring heeft Alex handige hacks om de verhuizing nog soepeler te laten verlopen.