Skip to content

Professionals in ontruimingen

Door ervaring met wel duizenden ontruimingen en transporten weten we precies wat er komt kijken bij een ontruiming. Wij verzorgen uw ontruiming van A tot Z, of het nu gaat om een bedrijfsontruiming, de ontruiming van uw gezin, een studentenontruiming of een bedrijf ontruiming. Met een team van ervaren ontruimers durven wij elke ontruiming aan. Wilt u alleen een piano laten ontruimen? Ook dat kan. Of moet u (onverwacht) op korte termijn ontruimen? Zo nodig kunnen wij de ontruiming vaak al voor de volgende dag regelen.

Uw ontruiming is onze zorg

Waarom kiezen voor spoed ontruiming service? Wij staan voor transparantie en eerlijkheid. Daarnaast profiteer je van:

  • – 60% besparen op uw ontruiming
  • – Altijd 100% kwaliteitsgarantie
  • – Heldere en eerlijke communicatie zodat u weet wat u kunt verwachten
  • – Persoonlijke begeleiding van A tot Z
  • In de haast van het dagelijkse leven realiseren wij heel goed dat u een partner zoekt aan wie u, zonder zorgen, uw dierbare spullen kunt toevertrouwen. Ontruiming is vertrouwen en daar ligt bij ons de basis. Voor veel mensen zijn wij inmiddels de eerste keus wanneer zij moeten ontruimen in de grote steden, waaronder Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Arnhem en Breda, maar eigenlijk dekken wij heel Nederland met onze dienstverlening.

Wilt u meer informatie? Kijk dan bij contact of neem. gerust contact met ons op.

Woningontruiming

Bij een ontruiming is er vaak sprake van een dringende situatie. Bovendien is dit voor betrokkenen vaak ook een emotionele kwestie. Denk bijvoorbeeld aan een ontruiming na een overlijden of faillissement. Wij zullen er voor zorgen dat elke ontruiming snel, zorgvuldig en helemaal volgens uw persoonlijke wensen wordt uitgevoerd.

Afvoer en hergebruik

Wij gaan bij uw ontruiming zeer zorgvuldig te werk. Afval wordt uiteraard afgevoerd naar de stortplaats en keurig gescheiden aangeboden. Maar er zijn misschien ook spullen die een ander nog goed kan gebruiken. Deze bieden wij aan bij verschillende kringloopwinkels waar wij nauw mee samenwerken. Uiteraard altijd in overleg met de opdrachtgever. Tot slot zorgen we ervoor dat het betreffende pand bezemschoon wordt opgeleverd.

Tijdelijke opslag en meubeltransport

Is het wel nodig om een pand te ontruimen maar zijn er spullen die u graag bewaart? Dan helpen we u door deze spullen te verhuizen naar een tijdelijke opslag. Ook als slechts een gedeelte van de inboedel verhuist hoeft te worden bij de ontruiming is dat geen enkel probleem.

Particuliere ontruiming

Ontruiming stressvol? Dat is een ervaring die veel mensen hebben wanneer ze zelf hun verhuizing regelen. Begrijpelijk, want het is nu eenmaal niet iets wat u regelmatig doet. De kans is dan groot dat u iets over het hoofd ziet en een gevoel van stress ervaart. spoed ontruiming service garandeert u een probleemloze ontruiming zonder stress! Een complete ontruiming op maat, met 100% tevredenheidsgarantie.

Uw ontruiming, onze zorg

Dat is een helder uitgangspunt toch? Daarbij is er wel alle ruimte om de ontruiming in te vullen zoals u dat wilt. Gaat het alleen om het ontruimen van meubels en dozen? Geen probleem, we regelen het vlot en vakkundig volgens onze professionele werkwijze. Wilt u nog minder zorgen? Dan helpen we u ook bij het reinigen van u woning, het ontkoppelen van alle apparatuur. Uiteraard zorgen we ook dat alles in orden is voor dat we weggaan.

Expert in particuliere ontruimingen

Bij spoed ontruiming service bent u verzekerd van ervaring, service en professionaliteit. Onze ontruimers zijn echte vakmannen, die precies weten hoe uw ontruiming het soepelst verloopt. Naast hun ervaring nemen ze ook een goed humeur mee. Zo wordt uw ontruiming een gezellige dag waaraan u goede herinneringen zult bewaren.

Ontruimbedrijf inhuren?

U kunt het beste online een gratis offerte aanvragen. U zit dan niet meteen vast aan verplichtingen, maar kunt u zo wel de kosten bekijken. Wanneer u extra wensen heeft kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Bel nu
× How can I help you?