Skip to content

Uw ontruiming verzorgd
door professionals.

WIJ STAAN 24/7 VOOR U KLAAR

De beste ontruimers, de beste recensies!

Met jaren lange ervaring bij een van de grootste ontruimers van Nederland is spoed ontruiming service een aantal jaar geleden voor zichzelf gestart. Door ervaring met wel duizenden Ontruimingen en transporten weten we precies wat er komt kijken bij een ontruiming. Wij verzorgen uw ontruiming van A tot Z, of het nu gaat om een bedrijfsontruiming, de ontruiming van uw gezin, een studentenontruiming of een bedrijf ontruiming. Met een team van ervaren ontruimers durven wij elke ontruiming aan. Wilt u alleen een piano laten ontruimen? Ook dat kan. Of moet u (onverwacht) op korte termijn ontruimen? Zo nodig kunnen wij de ontruiming vaak al voor de volgende dag regelen.

Ontruimbedrijf inhuren?

U kunt het beste online een gratis offerte aanvragen. U zit dan niet meteen vast aan verplichtingen, maar kunt u zo wel de kosten bekijken. Wanneer u extra wensen heeft kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Onze garanties

Uw vaste contact persoon voor,  tijdens en na de ontruiming.

Goed getrainde en passievolle ontruimers met een goed humeur.

Beste prijs en kwaliteit verhouding binnen de markt.

Op maat gemaakte offertes door onze ontruimconsulenten.

Bekend van RTL

Kijk mee bij één van onze verhuizingen om een beter beeld te krijgen van hoe wij een stressvolle situatie de meest soepele verloop geven. Ontruimenhoeft niet stressvol te zijn!

OVER ONS

Ons verhaal

Met jaren lange ervaring bij een van de grootste ontruimers van Nederland is spoed ontruiming service een aantal jaar geleden voor zichzelf gestart.

Door ervaring met wel duizenden ontruimingen en transporten weten we precies wat er komt kijken bij een ontruiming. Wij verzorgen uw ontruiming van A tot Z, of het nu gaat om een bedrijfsontruiming, de ontruiming van uw gezin, een studentenontruiming of een bedrijf ontruiming.

Met een team van ervaren ontruimers durven wij elke ontruiming aan. Wilt u alleen een piano laten ontruimen? Ook dat kan. Of moet u (onverwacht) op korte termijn ontruimen? nodig kunnen wij de ontruiming vaak al voor de volgende dag regelen.imen? Ook dat kan. Of moet u (onverwacht) op korte termijn ontruimen? Zo nodig kunnen wij de ontruiming vaak al voor de volgende dag regelen.


KWALITEITSCERTIFICATEN

Associaties

Ontruimbedrijf inhuren

U kunt het beste online een gratis offerte aanvragen. U zit dan niet meteen vast aan verplichtingen, maar kunt u zo wel de kosten bekijken. Wanneer u extra wensen heeft kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Vraag een offerte aan

Ontruim offerte aanvraag

Welke locatie wilt u laten ontruimen?

Geef de ontruimgegevens op

Heeft u extra diensten nodig?

Maximum file size: 8.39MB

Naar wie mogen we de offerte sturen?

Type ontruiming