Skip to content

Woningontruiming Blaricum

Blaricum is omgeven door water en prachtige heidevelden. Ook zijn er mooie bossen te vinden waar men vaak te vinden is om lekker uit te waaien. Woont u in gemeente Blaricum? Bent u op zoek naar een woningontruiming? Blaricum en omstreken is waar Spoedontruiming Service (SOS) altijd te vinden is. Wij zorgen ervoor dat uw woning op juiste wijze ontruimd wordt.

ONTRUIMING PLANNEN
Snel ontruiming aanvragen

Waarom Spoed ontruiming service

Altijd goedkoper dan de woningbouw

Ook in de avonduren en in het weekend

Landelijk en flexibel inzetbaar

Spoedontruiming specialist

Vrijblijvende offerte aanvragen

24 uurs beschikbaarheid

Servicegericht en planmatig

Geen voorrijkosten

Woningontruiming Blaricum

Er zijn verschillende omstandigheden waarbij men overgaat tot een ontruiming in Blaricum. Hierbij kunt u denken aan een verhuizing naar het buitenland op het allerlaatste moment. Men wil in zo een situatie vaak snel alles achter de rug hebben en de spullen ook niet meeverhuizen. Soms kan het weer voorkomen dat een woningbouwvereniging of makelaar problemen heeft met de huurder. Denk aan overlast of huurachterstand. Hierbij is wel een ontruimingsvonnis van de rechter nodig. Iemand mag natuurlijk nooit zomaar zijn/haar woning worden uitgezet. De rechter zal hier dan dus uitspraak over doen. Staat de verhuurder in zijn recht? Dan mag deze overgaan tot een ontruiming. Een andere situatie wat helaas ook vaak voorkomt is een ontruiming na overlijden. Hierbij moet een woning of zorgkamer ontruimd worden.

Wij werken altijd met een servicegerichte instelling. Daarom maken wij alvorens te beginnen altijd duidelijke en heldere afspraken over de woning. Wat u wilt dat er met uw inboedel gebeurd is helemaal aan u. U kunt uw inboedel in de familie houden, verkopen, weggooien of schenken aan goede doelen.

Zijn er waardevolle stukken of andere belangrijke spullen waar wij rekening mee moeten houden? U hoeft zich hier geen zorgen over te maken. Onze ontruimers zijn erg professioneel. Komen wij tijdens het ontruimen nog andere spullen tegen? Dan nemen wij direct telefonisch contact met u op.

Bezemschoon opleveren van uw woning

Vaak denkt men dat bij een ontruiming de woning leeg moet zijn en dat dit voldoende is. Helaas is het allemaal niet zo gemakkelijk. Bij een woningontruiming komen er nog veel andere dingen bij kijken. De woning moet namelijk in originele staat en schoon opgeleverd worden. De verhuurder en makelaar hebben zo hun eigen eisen. Omdat wij al jaren werkzaam zijn in Blaricum weten wij vaak van verhuurders wat deze eisen zijn. Bij een makelaar kunnen deze eisen verschillen, maar dit kunt u altijd in het contract terugvinden. Een makelaar moet de woning natuurlijk wel zo snel mogelijk verkoopklaar maken zodat de woning verkocht of verhuurd kan worden conform hun standaard.

Wat zijn de gemiddelde kosten voor een woningontruiming in Blaricum?

Het is voor ons als ontruimingsbedrijf erg moeilijk om zomaar de gemiddelde kosten voor een woningontruiming in Blaricum op te noemen. Dit komt vanwege het feit dat er veel verschillende soorten woningontruimingen zijn. Hierbij zijn ook vaak de omstandigheden anders. Daarom hebben wij wat meer informatie nodig met betrekking tot uw persoonlijke situatie. U kunt het beste een gratis offerte aanvragen om zo een juiste prijsberekening toegestuurd te krijgen.

In Blaricum en omstreken werkt SOS met de scherpste prijzen. De offerte die u bij ons aanvraagt is ook geheel vrijblijvend. Heeft u binnenkort of met spoed een woningontruiming in Blaricum nodig? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op zodat wij u ook zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn.

Ontruimbedrijf inhuren?

U kunt het beste online een gratis offerte aanvragen. U zit dan niet meteen vast aan verplichtingen, maar kunt u zo wel de kosten bekijken. Wanneer u extra wensen heeft kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Bel nu
× How can I help you?