Skip to content

Woningontruiming Breda

Breda staat bekent om haar prachtige gebouwen. Enkele voorbeelden hiervan zijn de Grote Kerk, het Begijnhof en het kasteel van Breda. Verder staat de stad ook bekend om haar gastvrijheid en prachtige binnenstad. Wij voeren al jarenlang ontruimingen uit in Breda en willen u hierbij dan ook graag helpen.

ONTRUIMING PLANNEN
Snel ontruiming aanvragen

Waarom Spoed ontruiming service

Altijd goedkoper dan de woningbouw

Ook in de avonduren en in het weekend

Landelijk en flexibel inzetbaar

Spoedontruiming specialist

Vrijblijvende offerte aanvragen

24 uurs beschikbaarheid

Servicegericht en planmatig

Geen voorrijkosten

Woningontruiming Breda

Een woningontruiming in Breda mag niet zomaar uitgevoerd worden. In het geval van overlijden zijn de regels wel wat soepeler, omdat de woning in dat geval natuurlijk zo snel mogelijk leeg moet zijn voor de volgende bewoner. Is er geen overlijdensgeval? Dan is er een ontruimingsvonnis nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geschillen tussen verhuurders en bewoners. Omdat mensen niet zomaar hun huis uit mogen worden gezet moet dit natuurlijk wel via de rechtbank geregeld worden zodat iedereen in zijn/haar recht staat.

Wat doet een ontruimingsbedrijf in Breda?

Een woningontruiming is geen makkelijke taak. Daarom kiest men er vaak voor om het toch uit handen te geven. Er komt namelijk veel vakkundigheid bij kijken. Het is namelijk niet alleen zo dat een woning leeggemaakt moet worden, maar komen er ook veel andere klussen bij kijken. Denk hierbij aan herstel- en schoonmaakwerkzaamheden. Verder moeten wij natuurlijk ook op een milieubewuste manier afval afvoeren bij de juiste afleverpunten. Door onze jarenlange ervaring met ontruimingen in Breda weten wij wat de voorwaarden van woningbouwverenigingen en makelaars zijn. De woningen moeten namelijk vaak bezemschoon opgeleverd worden. Ook kunnen wij de sleuteloverdracht voor u verzorgen.

Professionele woningontruiming in Breda

Heeft u binnenkort een ontruiming in Breda op de planning staan? Dan is het verstandig om te kijken naar het inhuren van een ontruimingsbedrijf. Spoedontruiming Service neemt deze taak graag voor u uit handen en houden hierbij dan ook rekening met uw wensen.

Kosten van een woningontruiming in Breda

Zoals u eerder heeft kunnen lezen verschillen ontruimingen enorm van elkaar. Dit betekent dus ook dat de prijzen enorm verschillen. Wij berekenen de kosten op basis van uw situatie en wensen. Wat invloed op de prijs kan hebben is bijvoorbeeld de staat van de woning en de grootte van de inboedel en woning. Vaak is het ook zo dat de woningen in originele staat opgeleverd moeten worden en dit vraagt dan om extra werkzaamheden. Denk hierbij aan herstel- en schoonmaakwerkzaamheden. Wat goed is om te weten is dat wij wel de scherpste prijzen voor ontruimingen in Breda hebben.

Ontruimbedrijf inhuren?

U kunt het beste online een gratis offerte aanvragen. U zit dan niet meteen vast aan verplichtingen, maar kunt u zo wel de kosten bekijken. Wanneer u extra wensen heeft kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Bel nu
× How can I help you?