Skip to content

Woningontruiming Delft

Delft is wereldberoemd en dat is niet zomaar. Iedereen kent de bekende schilder Johannes Vermeer wel of het Delfts blauw aardewerk. Ook is het oude centrum prachtig met haar mooie grachten, kerken en herenhuizen. Wij hebben enorm veel ervaring met ontruimingen in Delft en wij hopen u hierbij dan ook te kunnen helpen.

ONTRUIMING PLANNEN
Snel ontruiming aanvragen

Waarom Spoed ontruiming service

Altijd goedkoper dan de woningbouw

Ook in de avonduren en in het weekend

Landelijk en flexibel inzetbaar

Spoedontruiming specialist

Vrijblijvende offerte aanvragen

24 uurs beschikbaarheid

Servicegericht en planmatig

Geen voorrijkosten

Woningontruiming Delft

Een woningontruiming wordt niet zomaar uitgevoerd. Het is zelfs zo dat een woningontruiming in Delft niet zomaar mag. In een overlijdensgeval wel, maar dit is natuurlijk niet altijd de reden voor een ontruiming. Denk bijvoorbeeld aan een geschil tussen een verhuurder en huurder. In dit soort gevallen is er een ontruimingsvonnis van de rechtbank nodig voordat de woning ontruimd mag worden.

Wat doet een ontruimingsbedrijf in Delft?

Een woningontruiming is een lastige klus die vraag om veel aandacht een kennis. Spoedontruiming Service is gespecialiseerd in ontruimingen in Delft. Wij voeren verder ook herstel- en schoonmaakwerkzaamheden voor ontruimingen uit. Vanwege onze ervaring weten wij wat de voorwaarden van de verhuurders of makelaars in Delft zijn en kunnen een woning dan ook netjes voor u ontruimen. Ook verzorgen wij andere taken zoals bijvoorbeeld de sleuteloverdracht.

Professionele woningontruiming in Delft

Heeft u een ontruiming in Delft op de planning staan? Dan kun u hier het beste een professioneel ontruimingsbedrijf zoals Spoedontruiming Service inschakelen. Wij halen de woning niet alleen leeg, maar houden ook rekening met uw wensen.

Kosten van een woningontruiming in Delft

De gemiddelde kosten voor een woningontruiming zijn moeilijk in te schatten. Hiervoor hebben wij extra informatie nodig over de woning. Woont u in het oude centrum van Delft? Dan is deze zeer moeilijk bereikbaar met een grote wagen en zijn er vaak ook speciale vergunningen nodig om daar met de vrachtwagen te kunnen rijden. Dit zijn allemaal kosten die invloed kunnen hebben op de prijs. Verder ligt het er natuurlijk ook aan in wat voor woning u woont en hoe groot uw inboedel is. Ook kunnen er extra kosten zijn zoals spoedtoeslag en herstel- en schoonmaakwerkzaamheden. Het is vaak natuurlijk meer dan alleen de woning leeghalen.

Ontruimbedrijf inhuren?

U kunt het beste online een gratis offerte aanvragen. U zit dan niet meteen vast aan verplichtingen, maar kunt u zo wel de kosten bekijken. Wanneer u extra wensen heeft kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Bel nu
× How can I help you?