Skip to content

Woningontruiming Groningen

Groningen is een historische stad die bekendstaat om de mooie Martinitoren, de gezellige binnenstad en de vele studenten. Het komt regelmatig voor dat wij ontruimingen in Groningen moeten uitvoeren. Waarom dit zo is en wat er precies bij deze werkzaamheden uitgevoerd moeten worden willen wij u graag in dit artikel uitleggen. Spoedontruiming Service (SOS) staat altijd voor u klaar.

ONTRUIMING PLANNEN
Snel ontruiming aanvragen

Waarom Spoed ontruiming service

Altijd goedkoper dan de woningbouw

Ook in de avonduren en in het weekend

Landelijk en flexibel inzetbaar

Spoedontruiming specialist

Vrijblijvende offerte aanvragen

24 uurs beschikbaarheid

Servicegericht en planmatig

Geen voorrijkosten

Woningontruiming Groningen

Elke ontruiming is anders en zo ook de ontruimingen in Groningen. Wat mensen verbaasd is dat wij vaak worden gebeld door particulieren die hun woning willen ontruimen. Dit is dan vaak in verband met een vakantie of bijvoorbeeld wanneer zij hun zolder te vol hebben gemaakt. Na jaren van opsparen weten zij niet waar zij moeten beginnen met het opruimen van de zolder en daardoor besluiten ze uiteindelijk om hier een ontruimingsbedrijf voor in te huren.

Wat doet een ontruimingsbedrijf in Groningen?

In het geval van een verhuizing zorgen wij er uiteraard ook voor dat wij de woning bezemschoon opleveren bij de verhuurder. Wat mensen wel eerder verwachten is dat wij gebeld worden door bedrijven voor het ontruimen van een bedrijfspand. Dit gebeurd ook zeer regelmatig. Echter is een bedrijfspand ontruimen wel een stuk lastiger dan een woning. Dit komt door het feit dat een bedrijfsontruiming fysiek veel zwaarder is. Met het leeghalen van bedrijfspanden heb je toch meer te maken met grotere en zwaardere meubels. Hierdoor duren deze klussen gemiddeld ook iets langer.

Welke werkzaamheden zijn er nodig bij een woningontruiming in Groningen?

Soms komt het ook voor dat wij een wietplantage ontruimen in Groningen. In dit geval moet het pand zo snel mogelijk leeg worden gehaald. De illegale elektriciteitsbedrading en gevaarlijk stellages moeten in dit soort gevallen opgeruimd worden door professionele ontruimers. Ook moeten wij de gevaarlijke afvalstoffen afvoeren. Een ander helaas veelvoorkomend probleem is een huisontruiming in Groningen vanwege het overlijden van een dierbare. De nabestaanden moeten de woning dan zo snel mogelijk leeghalen en kiezen er in zo een al moeilijke periode vaak voor om de woning te ontruimen door middel van het inhuren van een professioneel verhuisbedrijf.

Men denkt bij een huisontruiming vaak aan een huis leeghalen. Want meer is het eigenlijk toch niet? Ja, het huis leeghalen is een belangrijk onderdeel, maar er komt veel meer kijken bij een woningontruiming. De eerste stap is inderdaad dat de complete inboedel verwijderd moet worden. Wat wij hiermee doen zullen wij u later in dit artikel in detail uitleggen. Na het leeghalen van de woning zullen wij beginnen met de kleine herstelwerkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan het vullen van eventuele gaten in de muren en beschadigingen die wij moeten herstellen. Soms moet er ook weer geverfd worden. Een andere grote klus die we tijdens de ontruiming moeten uitvoeren is vloerbedekking verwijderen. Vloeren verwijderen moeten wij in 99,99% van de gevallen uitvoeren. De verhuurder eist dit namelijk. Wanneer wij dit niet doen kunnen we de woning niet bezemschoon opleveren. Vloerbedekking verwijderen is een erg lastige klus die om de nodige ervaring vraagt. Na dit allemaal netjes uitgevoerd te hebben zullen wij beginnen met de schoonmaakwerkzaamheden. Wanneer wij alles tot in detail uitgevoerd hebben kunnen wij de woning in originele staat, dus bezemschoon opleveren conform de voorwaarden van de verhuurder.

Groningen woningontruiming en uw inboedel

Een huis ontruimen kan fysiek, maar ook emotioneel erg zwaar zijn. Vooral wanneer het een overlijden of een uitzetting betreft. Daarom zullen wij altijd alvorens te beginnen met de ontruiming met alle betrokkenen kijken naar de inboedel. Zijn er waardevolle spullen? Dan zullen wij deze apart zetten en met uiterste zorg vervoeren, want we willen natuurlijk niet dat ook maar iets kwijt raakt. Na het apart zetten van de waardevolle spullen moeten we naar de rest van de inboedel kijken. Waar uw inboedel naartoe gaat is aan u. Wilt u het houden? Dan kunt u het op laten slaan in een opslag. Wilt u uw inboedel laten opkopen? Dan kunnen wij dit ook voor u regelen. Wij kijken hierbij wel naar bruikbare inboedel. Zien wij er niks tussen? Dan is inboedel opkopen helaas niet mogelijk. Kunnen wij bepaalde meubels mee de bus innemen en verkopen? Dan wordt de prijs die wij u betalen in mindering gebracht op uw rekening. Dat is toch pas een goedkope ontruiming? Veel mensen kiezen er ook voor om inboedel te doneren aan goede doelen. Dit is natuurlijk ook gewoon mogelijk. Wilt u uw oude woning gewoon ontruimen en niet meer nadenken over wat er met uw inboedel gebeurt? Dan kunnen wij het ook voor u afvoeren naar de daarvoor speciale afleverpunten. Zo worden de spullen op een milieubewuste wijze weggegooid.

Over andere waardevolle spullen die wij tijdens het ontruimen tegenkomen hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze ontruimers zullen in dit geval direct contact met u opnemen. U mag ook als u dat fijner vindt altijd in de woning aanwezig zijn.

Een spoedontruiming in Groningen nodig?

Wilt u met spoed uw woning laten ontruimen in provincie Groningen? Heeft u al de hele dag op het internet gezocht naar ‘met spoed woning ontruimen Groningen’ of ‘spoed huisontruiming Groningen’? Dan hoeft u zich hier geen zorgen meer om te maken. U bent gelukkig op onze website terechtgekomen en wij staan altijd voor u klaar. Bel direct naar SOS zodat wij u met spoed kunnen helpen met uw huisontruiming. Wij zorgen door onze jarenlange ervaring voor een snelle woningontruiming. Wij zullen de woning ook altijd bezemschoon opleveren.

Exacte kosten voor een ontruiming

Het is voor ons erg moeilijk om de exacte kosten voor een woningontruiming zonder enige achtergrondinformatie te berekenen. Dit komt vanwege het feit dat elke ontruiming anders is. Wij weten wel dat wij de woningontruimingen altijd tegen een scherpe prijs aanbieden. Hierbij zullen onze ervaren woningontruimers op professionele wijze zorgen voor een correcte oplevering van uw woning.

Voor een exacte prijsberekening kunt u bij ons een gratis offerte aanvragen. Dit is geheel vrijblijvend. Ook kunt u als u nog andere vragen heeft altijd contact met ons opnemen. Dit kan via de website, maar uiteraard ook telefonisch.

Ontruimbedrijf inhuren?

U kunt het beste online een gratis offerte aanvragen. U zit dan niet meteen vast aan verplichtingen, maar kunt u zo wel de kosten bekijken. Wanneer u extra wensen heeft kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Bel nu
× How can I help you?