Skip to content

Woningontruiming Leiden

Leiden is niet alleen een beroemde universiteitsstad, maar ook de geboortestad van Rembrandt. Het mooie universiteitsgebouw, de historische binnenstad en de verdere monumentale gebouwen zijn zeker het bezoeken waard. Wij hebben ervaring met woningontruimingen in Leiden en kunnen u hierbij dus goed van dienst zijn.

ONTRUIMING PLANNEN
Snel ontruiming aanvragen

Waarom Spoed ontruiming service

Altijd goedkoper dan de woningbouw

Ook in de avonduren en in het weekend

Landelijk en flexibel inzetbaar

Spoedontruiming specialist

Vrijblijvende offerte aanvragen

24 uurs beschikbaarheid

Servicegericht en planmatig

Geen voorrijkosten

Woningontruiming Leiden

U mag niet zomaar een woningontruiming in Leiden uitvoeren. In een overlijdensgeval mag dit wel, want de woning moet natuurlijk zo snel mogelijk leeggehaald worden. Is het geen overlijdensgeval? Dan is er een ontruimingsvonnis van de rechtbank nodig. Denk hierbij aan een geschil tussen bijvoorbeeld een woningbouwvereniging en een huurder. Deze kan er natuurlijk niet zomaar uitgezet worden.

Wat doet een ontruimingsbedrijf in Leiden?

Een woningontruiming is een zeer lastige taak die vaak uit handen wordt gegeven. Waarom is het dan zo lastig zult u denken? Dit komt vanwege het feit dat er veel meer bij komt kijken dan alleen de spullen uit de woning verwijderen. Er moeten bijvoorbeeld ook vaak herstel- en schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd worden. Alle afval moet ook weer op de juiste manier afgevoerd worden. Spoed Ontruiming service heeft jarenlange ervaring en weet hierdoor wat de voorwaarden van de woningbouwverenigingen of makelaars in Leiden zijn wanneer de woning in originele staat opgeleverd moet worden. Ook kunnen wij de sleuteloverdracht voor u verzorgen zodat u echt geen omkijken meer zult hebben.

Professionele woningontruiming in Leiden

Wilt u binnenkort een woning laten ontruimen in Leiden? Dan is het zeer verstandig om hiervoor een professioneel ontruimingsbedrijf voor in te huren. Spoedontruiming Service neemt deze klus graag voor u uit handen en houden hierbij ook rekening met uw wensen en behoeften. Op deze manier hoeft u zich verder geen zorgen meer te maken om de woning.

Kosten van een woningontruiming in Leiden

Elke ontruiming is weer anders dan de ander. Dit betekent ook dat de prijzen altijd anders zullen zijn. Om de kosten te kunnen berekenen hebben wij extra informatie nodig over uw situatie en uw wensen. Er zijn namelijk meerdere factoren die invloed hebben op de prijs. Denk hierbij aan in wat voor staat de woning verkeert, de grootte van de inboedel en natuurlijk ook hoe groot de woning is. Verder moet de woning vaak ook bezemschoon opgeleverd worden wat betekent dat er vaak ook herstel- en schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Wij weten wel dat wij de scherpste prijzen aan kunnen bieden voor ontruimingen in Leiden.

Ontruimbedrijf inhuren?

U kunt het beste online een gratis offerte aanvragen. U zit dan niet meteen vast aan verplichtingen, maar kunt u zo wel de kosten bekijken. Wanneer u extra wensen heeft kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Bel nu
× How can I help you?