Meteen naar de inhoud

Woningontruiming Purmerend

Purmerend heeft vanwege de rijke historie een prachtige binnenstad. Het heeft veel kleine en mooie winkeltjes en ligt het middenin het hart van laag Holland. Het kan helaas voorkomen dat u in deze mooie stad uw woning moet ontruimen.

Vraag een offerte aan:

Snel ontruiming aanvragen geen label

Woningontruiming Purmerend

Misschien gaat u kleiner wonen en wilt u alle spullen niet meeverhuizen. Misschien is er een geschil tussen u en de woningbouwvereniging waardoor u helaas gedwongen uw woning moet verlaten.

Of heel misschien heeft u een overlijdensgeval in uw naaste omgeving meegemaakt en bent u er verantwoordelijk voor dat de woning moet worden ontruimd.

Wat kunnen we voor u ontruimen in Purmerend?

Wat ook de reden is dat u een woning wilt/moet ontruimen, Spoedontruiming Service (SOS) staat altijd voor u klaar. Wij zijn ervaren woningontruimers die veel werken in regio Purmerend.

Denk hierbij aan plaatsen zoals Purmerland, Neck en Wormer. Woont u ergens waarbij u twijfelt of wij daar actief zijn? Neem dan telefonisch contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

Mag u een woning in Purmerend zomaar ontruimen?

In Nederland mag je een woning niet zomaar ontruimen. Dus ook niet in Purmerend. Dit komt natuurlijk vanwege het feit dat niemand zomaar zijn/haar uitgezet mag worden. Daarom moet een rechter hierover uitspraak doen. Wanneer er een geschil is tussen bijvoorbeeld de verhuurder en huurder zal de verhuurder een ontruimingsvonnis van de rechtbank nodig hebben als zij willen dat de woning ontruimd wordt. Moet u vanwege een overlijdensgeval een woning in Purmerend laten ontruimen? Dan is dit een ander verhaal. In dit geval moet de woning natuurlijk zo snel mogelijk ontruimd worden zodat het in originele staat aan de nieuwe huurder opgeleverd kan worden. Ook komt het weleens voor dat wij een wietplantage ontruimen in regio Purmerend. Deze is dan opgerold door de politie en hierbij moeten wij ook zo snel mogelijk het huis leegmaken. Zoals u kunt zien komt er wel het een ander kijken bij een gemiddelde woningontruiming. Wat er ook aan de hand is en wat er ook nodig is, wij bij SOS zorgen door middel van goede communicatie er altijd voor dat alles naar uw wens verloopt. Wat uw situatie ook is.

Ontruimingsbedrijf SOS in Purmerend

Op het internet wordt vaak gezocht naar ‘woningontruiming Purmerend’. Misschien bent u ook zo op onze website terecht gekomen. Het is ook heel normaal dat u hierover meer informatie opzoekt op het internet. Een woningontruiming is toch anders dan alleen een huis opruimen. Ook denkt men vaak dat het ontruimen van de woning een makkelijke klus is, want wie kan dit nou niet? Echter komt men er gaandeweg achter dat dit helaas toch niet zo is. Het is fysiek erg zwaar werk en voor mensen in bepaalde situaties of voor nabestaanden is een huis leeghalen ook mentaal erg zwaar. Veel mensen kunnen dit emotioneel gezien niet aan. Wat wij volkomen begrijpen. Daarom wordt er vaak gekozen om bij zo een emotionele klus het allemaal uit handen te geven. SOS ontruimingsbedrijf helpt u hier graag bij. Wij zullen uw woning ontruimen zodat u hier niet meer naar om hoeft te kijken.

Door onze jarenlange ervaring weten wij dat een woning niet alleen ontruimd moet worden, maar dat hier ook andere werkzaamheden bij komen kijken. Bij een huurwoning betreft dit natuurlijk andere werkzaamheden dan bij een koopwoning. Daarom is het erg belangrijk dat u in het geval van een koophuis bij de makelaar vraagt wat de eisen zijn voor de juiste oplevering. Bij een woningbouwvereniging is het vaak overal ongeveer hetzelfde. Ook is er in het contract vaak te vinden wat er gedaan moet worden.

Bij SOS halen wij de woning leeg en zorgen wij ervoor dat wij de oude woning bezemschoon opleveren. Dit betekent dus dat het bij oplevering helemaal voldoet aan de eisen van de verhuurder.

Een woning in Purmerend bezemschoon opleveren

Er zijn verschillende soorten ontruimingen. De ene woning heeft natuurlijk veel meer werk dan de ander. Hierbij kijken wij niet alleen naar of het bijvoorbeeld een grote woning is, maar wij moeten hierbij ook goed kijken naar de staat van de woning. Als ervaren woningontruimers zien wij al snel wat er allemaal nodig is. Onze werkwijze verschilt ook per ontruiming. U kunt ons uw woning altijd toevertrouwen voor een woningontruiming in Purmerend.

Zoals eerder aangegeven gaat een woningontruiming niet alleen om het opruimen van de inboedel en het huis leeghalen. Het ontruimen van een woning betekent ook dat er verschillende herstel- en schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Hierna wordt de woning natuurlijk bezemschoon opgeleverd. Maar wat moet er tijdens deze extra werkzaamheden nu precies gebeuren? Wij zullen dus eerst het huis leegruimen. Hierna kijken wij naar de vloeren, muren en lampen. Vaak moeten wij het laminaat of de vloerbedekking verwijderen. Lampen moeten wij ook allemaal verwijderen. En de muren? De muren controleren wij op gaten en beschadigingen. Indien er veel gaten of beschadigingen zijn moeten wij deze corrigeren. Als er in de woning veel gerookt is moeten we ook vaak nicotineaanslag verwijderen en alles opnieuw verven. Hoeveel er moet gebeuren hangt dus helemaal aan de staat van de woning af. Nadat alles netjes gedaan is beginnen wij aan de schoonmaakwerkzaamheden. De keuken, wc’s en badkamers krijgen dan een diepe reiniging.

SOS: een professioneel ontruimingsbedrijf in Purmerend

Zoals u heeft kunnen lezen zullen wij de gehele woning ontruimen. Purmerend is voor ons ook de perfecte locatie, omdat wij snel ter plaatse kunnen zijn. Ook is het voor ons belangrijk om tijdens deze zware klus rekening te houden met de nabestaanden. Daarom gaan wij altijd op een zorgvuldige manier te werk.

Wat gebeurd er met uw inboedel?

Wij moeten natuurlijk uw huis leeghalen en alle inboedel opruimen. Wat wij met uw inboedel doen is geheel aan u. Wij kunnen het van u opkopen, afleveren bij de speciale afleverpunten of het doneren aan goede doelen. Verder kunt u uw complete inboedel ook met een gerust hart bij ons achterlaten, want door de duidelijke afspraken die wij van tevoren met u maken zorgen wij ervoor dat wij uiterst respectvol met uw inboedel om zullen gaan. Komen wij tijdens het ontruimen nog andere waardevolle spullen of belangrijke documenten tegen? Dan nemen onze collega’s direct contact met u op.

Met spoed een woningontruiming in Purmerend nodig?

Het komt vaak voor dat ontruimingen niet ver van tevoren gepland kunnen worden. In bijvoorbeeld het geval van overlijden dient een woning al binnen een paar dagen ontruimd te worden. Deze ontruimingen boeken wij dan met spoed voor u in. Hiervoor rekenen wij wel een kleine toeslag, omdat wij natuurlijk op het laatste moment aanpassingen moeten maken in onze agenda. Voor een spoedboeking kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen zodat wij direct uw wensen kunnen bespreken. Zo kunnen wij ook snel ter plaatste zijn om u te helpen met uw woningontruiming.

Gemiddelde kosten van een woningontruiming in Purmerend

Zoal u heeft kunnen lezen verschillen woningontruimingen erg van elkaar. Het is dan ook daarom dat wij niet zomaar de gemiddelde kosten voor u kunnen opnoemen. Wij kijken bijvoorbeeld naar wat voor type woning in Purmerend het betreft, de grootte van uw inboedel, maar kijken ook naar de bereikbaarheid van uw woning. Voor extra informatie over de eventuele kosten voor uw woningontruiming kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen zodat wij u verder kunnen helpen.

Gratis offerte aanvragen

U kunt te allen tijde een gratis offerte bij ons aanvragen. Wij hebben altijd een scherpe prijs en hierbij houden wij ook altijd rekening met uw wensen.

Wilt u een woningontruiming laten uitvoeren door SOS en wilt u persoonlijk advies? Wij zijn niet alleen via onze website te bereiken, maar ook telefonisch!

Ontruimbedrijf inhuren?

U kunt het beste online een gratis offerte aanvragen. U zit dan niet meteen vast aan verplichtingen, maar kunt u zo wel de kosten bekijken. Wanneer u extra wensen heeft kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.