Skip to content

Woningontruiming Rotterdam

Rotterdam is dé havenstad van Nederland en staat hier ook wereldwijd om bekend. Wij hebben vele ontruimingen in Rotterdam mogen uitvoeren en wij willen u hierbij dan ook graag van dienst zijn.

ONTRUIMING PLANNEN
Snel ontruiming aanvragen

Waarom Spoed ontruiming service

Altijd goedkoper dan de woningbouw

Ook in de avonduren en in het weekend

Landelijk en flexibel inzetbaar

Spoedontruiming specialist

Vrijblijvende offerte aanvragen

24 uurs beschikbaarheid

Servicegericht en planmatig

Geen voorrijkosten

Woningontruiming Rotterdam

Een woningontruiming is niet iets wat zomaar in Rotterdam gedaan kan worden. In het geval van overlijden wel, want de woning moet natuurlijk zo snel mogelijk leeggehaald worden. Is er geen overlijdensgeval? Dan is er een ontruimingsvonnis van de rechtbank nodig. Een goed voorbeeld van een situatie waarbij een ontruimingsvonnis nodig is bij een geschil tussen de verhuurder en bewoner. De bewoner kan er natuurlijk niet zomaar uitgezet worden, dus moet de rechtbank dit bepalen.

Wat doet een ontruimingsbedrijf in Rotterdam?

Een woningontruiming is niet zo snel gedaan en het is daarom ook een lastige klus. Voor deze klus is vaak vakkundigheid verreist. Spoedontruiming Service is gespecialiseerd in ontruimingen in Rotterdam. Verder voeren wij naast het ontruimen van woningen ook andere klussen uit. Denk hierbij aan herstel- en schoonmaakwerkzaamheden. Dit moet gebeuren wanneer het huis bezemschoon opgeleverd moet worden. Vanwege onze jarenlange ervaringen met woningbouwverenigingen en makelaars in Rotterdam weten wij vaak wat de voorwaarden zijn voor het opleveren van een bezemschoon huis. Ook kunnen wij andere taken voor u uit handen nemen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de sleuteloverdracht.

Professionele woningontruiming in Rotterdam

Moet u binnenkort een woning in Rotterdam ontruimen? Dan doet u er verstandig aan om hiervoor een professioneel ontruimingsbedrijf in te huren. Spoedontruiming Service neemt dit graag voor u uit handen. Wij halen niet alleen de woning leeg, maar houden hierbij ook rekening met uw wensen.

Kosten van een woningontruiming in Rotterdam

Het is erg moeilijk om zomaar de kosten voor een woningontruiming in Rotterdam te schatten zonder enige verdere informatie. Dit komt vanwege het feit dat de prijs voor een woningontruiming beïnvloed wordt door verschillende factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wat voor soort woning het is, hoe groot de inboedel is en de staat van de woning. Ook moeten wij weten of de woning bezemschoon opgeleverd moet worden, want dan moeten wij herstel- en schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren. Daarom is het belangrijk dat u contact met ons opneemt zodat wij hier samen naar kunnen kijken.

Ontruimbedrijf inhuren?

U kunt het beste online een gratis offerte aanvragen. U zit dan niet meteen vast aan verplichtingen, maar kunt u zo wel de kosten bekijken. Wanneer u extra wensen heeft kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Bel nu
× How can I help you?