Skip to content

Woningontruiming Schiedam

Schiedam heeft een prachtig historische binnenstad en staat bekend om haar jenever, de oude grachten en vele culturele voorzieningen. Wij voeren vaker ontruimingen uit in Schiedam en hopen u hierbij dan ook van dienst te kunnen zijn.

ONTRUIMING PLANNEN
Snel ontruiming aanvragen

Waarom Spoed ontruiming service

Altijd goedkoper dan de woningbouw

Ook in de avonduren en in het weekend

Landelijk en flexibel inzetbaar

Spoedontruiming specialist

Vrijblijvende offerte aanvragen

24 uurs beschikbaarheid

Servicegericht en planmatig

Geen voorrijkosten

Woningontruiming Schiedam

Een woningontruiming in Schiedam mag natuurlijk niet zomaar. In een overlijdensgeval zijn de regels wat soepeler, omdat de woning natuurlijk zo snel mogelijk leeggemaakt moet worden. Maar is dit niet het geval? Dan is er een ontruimingsvonnis van de rechtbank nodig. Vaak is dit het geval bij een geschil tussen bijvoorbeeld de woningbouw en huurder. De huurder kan er natuurlijk niet zomaar uit worden gezet en daarom moet dit dan ook via de rechtbank.

Wat doet een ontruimingsbedrijf in Schiedam?

Een woningontruiming is een lastige klus. Het is dan ook daarom dat men er vaak voor kiest om deze uit handen te geven. Het is een lastige klus, omdat er heel veel bij komt kijken. Het is niet alleen de woning leegmaken, maar er moeten ook vaak herstel- en schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd worden. Ook moet alle afval op de juiste manier afgevoerd worden. Door onze jarenlange ervaring met ontruimingen in Schiedam weten wij wat de voorwaarden zijn van de woningbouwverenigingen en makelaars in Schiedam wanneer een woning bezemschoon opgeleverd moet worden. Ook kunnen wij taken zoals de sleuteloverdracht voor u verzorgen zodat u zich echt nergens meer druk over hoeft te maken.

Professionele woningontruiming in Schiedam

Moet u binnenkort een woning ontruimen in Schiedam? Dan is het verstandig om te kijken naar de optie van een professioneel ontruimingsbedrijf inhuren. Spoedontruiming Service neemt deze zorg graag voor u uit handen. Wij houden hierbij ook rekening met uw wensen en behoeften.

Kosten van een woningontruiming in Schiedam

Omdat alle ontruimingen zoveel van elkaar verschillen betekent dit ook dat de prijzen erg verschillen. Bij het berekenen van de kosten moeten wij goed kijken naar uw persoonlijke situatie en wensen. Welke dingen hebben dan invloed op de prijs zult u nu misschien denken? Dit zijn verschillende factoren. Denk hierbij aan de staat van de woning, de grootte van de inboedel en natuurlijk ook hoe groot de woning is. Een villa kost natuurlijk meer werk dan een kleine seniorenkamer bijvoorbeeld. Verder is het vaak zo dat woningen vaak bezemschoon opgeleverd moeten worden en dit vraagt dan ook om extra werkzaamheden zoals herstel- en schoonmaakwerkzaamheden. Wat wij wel al weten is dat wij u de scherpste prijzen kunnen aanbieden voor ontruimingen in Schiedam.

Ontruimbedrijf inhuren?

U kunt het beste online een gratis offerte aanvragen. U zit dan niet meteen vast aan verplichtingen, maar kunt u zo wel de kosten bekijken. Wanneer u extra wensen heeft kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Bel nu
× How can I help you?