Skip to content

Woningontruiming Soest

Tussen Utrecht en Amersfoort, precies langs de Utrechtse Heuvelrug ligt het mooie plaatsje Soest. Het is met al haar natuur een oase van rust. Heeft u het geluk om in deze mooie stad te mogen wonen en wilt u uw oude woning ontruimen in Soest? Dan kunnen wij bij Spoedontruiming Services (SOS) de gehele woning voor u ontruimen.

ONTRUIMING PLANNEN
Snel ontruiming aanvragen

Waarom Spoed ontruiming service

Altijd goedkoper dan de woningbouw

Ook in de avonduren en in het weekend

Landelijk en flexibel inzetbaar

Spoedontruiming specialist

Vrijblijvende offerte aanvragen

24 uurs beschikbaarheid

Servicegericht en planmatig

Geen voorrijkosten

Woningontruiming Soest

Er kunnen veel redenen zijn waarom u uw woning ontruimd. Bij SOS staan wij altijd u klaar met onze ervaren woningontruimers. Hierbij is het voor ons ook een stuk makkelijker om klussen in regio Soest uit te voeren, omdat wij hier al vaak actief zijn. Vaak in plaatsen zoals Amersfoort, Baarn of bijvoorbeeld Soesterberg. Woont u in een andere stad en twijfelt u of wij daar ook actief zijn? Neem dan telefonisch contact met ons op zodat wij u hierbij kunnen helpen.

Waarom kiest iemand voor een woningontruiming?

Waarschijnlijk bent u ook iemand die op het internet heeft gezocht naar ‘woning ontruimen Soest’. Met u nog vele anderen. Veel mensen vragen zich af waarom iemand een woning laat ontruimen. Dit gebeurd zeker niet zomaar en dit mag ook helemaal niet zomaar. Bij SOS zien wij veel verschillende soorten ontruimingen en hierbij horen ook net zulke verschillende omstandigheden.

Professionele woningontruiming in Soest

Soms kan er een geschil zijn tussen de verhuurder en huurder. Hierbij wil de verhuurder de huurder vaak uit huis plaatsen en de woning ontruimen. In dit geval is er bijvoorbeeld een ontruimingsvonnis van de rechter nodig. Iemand mag natuurlijk niet zomaar zijn/haar huis uit worden gezet, dus moet hier een rechter uitspraak over doen. Ook komt het weleens voor dat wij een wietplantage ontruimen. De woning is dan opgedoekt door de politie en het moet dan zo snel mogelijk ontruimd worden. Een andere reden wat helaas ook vaak voorkomt is dat wij een huis moeten ontruimen na een overlijdensgeval. Hierbij moet de woning zo snel mogelijk ontruimd worden. Wat ook de reden is voor uw ontruiming, wij bij SOS zorgen er altijd voor dat wij deze zware klus voor u uit handen nemen. Zo heeft u er geen omkijken meer naar.

Is een woning leeghalen in Soest moeilijk?

Vaak denkt men dat een huis ontruimen makkelijk is. Het is toch niet zo moeilijk allemaal? U haalt de woning leeg en u kunt inboedel laten opkopen. Dit is toch zo gedaan? Helaas is een huis leeghalen niet zo makkelijk als gedacht. Een woning leeghalen is een zware klus en vraagt dan ook om de nodige ervaring. Daarom heeft SOS altijd ervaren woningontruimers in dienst die niet alleen uw woning leegruimen, maar de woning ook bezemschoon opleveren.

Bij SOS weten wij door onze jarenlange ervaring goed om te gaan met de ontruiming en alles wat hierbij komt kijken. Naast dat er een woning leeggehaald moet worden moeten er ook kleine herstelwerkzaamheden uitgevoerd worden, want anders kan de woning niet in originele staat opgeleverd worden aan de verhuurder of makelaar. Hierbij komt ook altijd een grondige schoonmaak aan te pas.

Hoe kunnen wij een huis bezemschoon opleveren?

De herstelwerkzaamheden die nodig zijn worden altijd netjes uitgevoerd door onze professionele ontruimers. De woning wordt altijd volledig geïnspecteerd. Hierbij kijken wij goed naar de staat van de woning. Denk hierbij aan de vloeren, lampen en muren. Eventuele gaten in de muren moeten opgevuld worden, nicotineaanslag moet verwijderd worden en soms moet er dus ook geverfd worden. Wij moeten lampen en vloerbedekking verwijderen. Vloerbedekking mag namelijk bijna nooit blijven liggen. Qua schoonmaak is het zo dat wij de woning altijd moeten reinigen. Denk hierbij aan het schoonmaken van de keuken, wc en badkamer. Alleen zo kan de woning in originele staat opgeleverd worden aan de verhuurder of makelaar zodat de nieuwe huurder er zo snel mogelijk zijn/haar intrek kan nemen.

Professionele hulp inschakelen?

Professionele hulp bij een woningontruiming? Senioren die helaas overlijden of andere dierbaren. Veel nabestaanden vinden dit erg zwaar. In dit geval moeten wij een huis leeghalen na overlijden. Wat er ook aan de hand of wat uw reden ook is: een woningontruiming in Soest kunt u altijd aan SOS overlaten. Wij zullen de woning met uiterste precisie en zorg voor u uit handen nemen. Wanneer u ons in Soest nodig heeft zullen wij snel ter plaatse zijn om de woning te ontruimen en zullen deze bezemschoon opleveren.

Wat gebeurd er met uw inboedel na het ontruimen van de woning?

Een woning bezemschoon opleveren betekent natuurlijk dat huis huis leeg moet zijn. Wij moeten dus niet alleen uw huis opruimen, maar wij moeten ook uw inboedel opruimen. De complete inboedel moet verwijderd zijn uit de woning. Hoe wij de woning leeghalen en wat er met uw inboedel gebeurd is helemaal aan u. Wij of een derde partij kunnen uw inboedel opkopen. Wanneer wij bij SOS uw inboedel opkopen wordt de prijs hiervoor in mindering gebracht op uw rekening voor de ontruiming. Echter kunnen wij het alleen opkopen wanneer er bruikbare spullen tussen zitten. Een derde partij, bijvoorbeeld een erkend veilinghuis kan ook uw inboedel opkopen. Hier verkopen zij het weer door aan andere partijen. Als u ervoor kiest om het weg te gooien kunnen wij het voor u afleveren bij de speciale afleverpunten in de regio Soest voor afval. Alles moet natuurlijk wel netjes gesorteerd en gerecycled worden. Kiest u er liever voor om het te doneren? Aan bijvoorbeeld de kringloop? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat uw inboedel netjes wordt afgeleverd bij de lokale kringloop.

Vooral na het overlijden van een dierbare zijn er veel voordelen om een ontruimingsbedrijf in te schakelen. Een huis leegruimen is voor nabestaanden emotioneel erg zwaar. Er zijn veel dierbare spullen met de nodige emotionele waarde die natuurlijk herinneringen oproepen. Veel mensen kunnen in deze periode van hun leven zo een emotioneel proces niet aan en wordt er daarom gekozen voor SOS.

Zijn er veel waardevolle spullen in de woning? Dan maken wij hier altijd van tevoren afspraken met u over zodat wij precies weten wat hiermee moet gebeuren. Soms komt het voor dat wij tijdens het ontruimen nog andere waardevolle spullen of belangrijke documenten tegenkomen. In zulke gevallen wordt er altijd direct telefonisch contact met u opgenomen door onze collega’s.

Moet u met spoed een woning ontruimen?

In de regio Soest werken bij ook met spoedontruimingen. Wanneer u zich in zo een spoedsituatie bevindt kunt u het beste direct contact met ons opnemen zodat wij samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Vaak kunnen wij door kleine aanpassingen in onze planning te maken zo snel mogelijk ter plaatste zijn om u te helpen met uw ontruiming. Wel rekenen wij een kleine toeslag voor spoedboekingen in verband met de last minute wijzigingen in onze agenda.

Kies voor een scherpe prijs bij ontruimingsbedrijf Spoedontruiming Service (SOS)

Zoals u heeft kunnen lezen is de ene soort ontruiming de andere niet. De prijs hangt daarom ook van een aantal factoren af. Hierdoor is het erg moeilijk om zomaar een schatting te maken. Wij moeten altijd eerst kijken naar wat er precies in de woning moet gebeuren. U kunt daarom het beste een gratis offerte bij ons aanvragen.

Een gratis offerte aanvragen

U kunt bij ons altijd een gratis offerte aanvragen. Dit is geheel vrijblijvend en u zit nergens aan vast. Wij hanteren altijd scherpe prijzen en zullen samen met u uw wensen bespreken. Neem daarom contact op met SOS en wie weet kunnen wij u helpen.

Wij zijn te bereiken via onze website. Spreek u liever een collega? Dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

Ontruimbedrijf inhuren?

U kunt het beste online een gratis offerte aanvragen. U zit dan niet meteen vast aan verplichtingen, maar kunt u zo wel de kosten bekijken. Wanneer u extra wensen heeft kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Bel nu
× How can I help you?