Skip to content

Woningontruiming Utrecht

Utrecht wordt ook wel het culturele hart van Nederland genoemd. Wij hebben veel ontruimingen in Utrecht mogen uitvoeren en wij kunnen u hier dan ook goed bij helpen.

ONTRUIMING PLANNEN
Snel ontruiming aanvragen

Waarom Spoed ontruiming service

Altijd goedkoper dan de woningbouw

Ook in de avonduren en in het weekend

Landelijk en flexibel inzetbaar

Spoedontruiming specialist

Vrijblijvende offerte aanvragen

24 uurs beschikbaarheid

Servicegericht en planmatig

Geen voorrijkosten

Woningontruiming Utrecht

U kunt een woningontruiming niet zomaar bepalen en inplannen. Een woningontruiming in Utrecht kan alleen uitgevoerd worden wanneer er een ontruimingsvonnis door de rechtbank is uitgegeven. De enige uitzondering hierop is in het geval van een overlijden. Dit is dan natuurlijk een ander verhaal, omdat de woning zo snel mogelijk leeg moet zijn voordat de volgende bewoner kan intrekken.

Wat doet een ontruimingsbedrijf in Utrecht?

Een woningontruiming wordt vaak onderschat. Men denkt dat het makkelijk is, omdat men denkt dat de woning alleen leeggemaakt moet worden. Dit is echter niet altijd het geval. Het is een lastige klus waarbij vakkundigheid is vereist. Spoedontruiming Service heeft jarenlange ervaring met ontruimingen in Utrecht en weten dus precies wat er moet gebeuren. Waarom is de klus lastig zult u nu misschien denken? Dit komt vanwege het feit dat de woning vaak ook bezemschoon opgeleverd moet worden. In deze gevallen moeten er dus ook herstel- en schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd worden. Door onze ervaring met woningbouwverenigingen en makelaars in Utrecht weten wij vaak ook wat de voorwaarden zijn voor wanneer een woning bezemschoon opgeleverd moet worden. Verder kunnen wij ook andere taken, zoals bijvoorbeeld de sleuteloverdracht voor u verzorgen.

Professionele woningontruiming in Utrecht

Wilt u een woningontruiming in Utrecht laten uitvoeren? Dan is het zeker verstandig om hier een professioneel ontruimingsbedrijf voor in te schakelen. Spoedontruiming Service neemt deze klus graag voor u uit handen. Wij houden bij deze lastige taak ook rekening met uw wensen en daarom hoeft u zich dan ook verder niet meer te bekommeren om de ontruiming.

Kosten van een woningontruiming in Utrecht

Omdat woningontruimingen zo erg van elkaar verschillen is het erg moeilijk om de gemiddelde kosten te berekenen zonder meer te weten over de situatie. De prijzen voor een woningontruiming worden beïnvloed door verschillende factoren. Een aantal belangrijke factoren zijn bijvoorbeeld hoe groot de woning is, wat voor soort woning het is en in wat voor staat de woning verkeert. Moeten er herstel- of schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd worden? Dit zijn allemaal dingen die belangrijk zijn om te weten zodat wij de juiste scherpe prijs voor een woningontruiming in Utrecht voor u kunnen samenstellen.

Ontruimbedrijf inhuren?

U kunt het beste online een gratis offerte aanvragen. U zit dan niet meteen vast aan verplichtingen, maar kunt u zo wel de kosten bekijken. Wanneer u extra wensen heeft kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Bel nu
× How can I help you?