Skip to content

Partner voor bewindvoering en curatele

Complete woningontruiming en inboedelopslag – Uw partner in bewindvoering en curatele

Als bewindvoerder of curator bent u verantwoordelijk voor het welzijn van uw cliënten, inclusief de zorg voor hun eigendommen bij een verhuizing naar een zorginstelling of ander verblijf. Spoed Ontruiming Service staat klaar om u hierbij volledig te ondersteunen.

Onze ontruimingsdiensten:

  1. Respectvolle omgang met eigendommen: Onze medewerkers behandelen de eigendommen van uw cliënten met de grootste zorg en respect.
  2. Transparante documentatie: Wij zorgen voor een volledige inventarisatie en documentatie van de inboedel, zodat u altijd een duidelijk overzicht heeft van de afgehandelde items.
  3. Waardevermeerdering van nalatenschap: Waardevolle items worden aangeboden bij veilinghuizen om de waarde van de nalatenschap te maximaliseren, met een duidelijke rapportage van de verwachte en gerealiseerde opbrengsten.
  4. Duurzame afhandeling: Items die niet hergebruikt kunnen worden, worden verantwoord verwijderd en gerecycled. Bruikbare goederen doneren we aan maatschappelijke organisaties.
  5. Leeg en bezemschoon opleveren: Wij zorgen ervoor dat de ontruimde woning in perfecte staat wordt achtergelaten, klaar voor verkoop of nieuwe bewoning.

Uw betrouwbare partner voor ontruimingen

Wij begrijpen de unieke uitdagingen waar u als bewindvoerder of curator mee te maken krijgt. Onze service is flexibel en volledig aangepast aan de specifieke behoeften van uw cliënt. U kunt rekenen op onze deskundigheid en empathie in elke stap van het proces.

Neem contact op met de ontruimingsservice

Bent u als bewindvoerder of curator op zoek naar een betrouwbare partner voor woningontruimingen, inboedelopslag of verhuizingen? Neem contact op met Spoed Ontruiming Service voor een vrijblijvende kennismaking en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen.

Ontruimbedrijf inhuren?

U kunt het beste online een gratis offerte aanvragen. U zit dan niet meteen vast aan verplichtingen, maar kunt u zo wel de kosten bekijken. Wanneer u extra wensen heeft kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Bel nu
× How can I help you?