Skip to content

woningbouw vereniging

Een zorgeloze oplevering,

elke keer!

Werk als woning­bouwvereniging samen met

Spoed ontruiming service

Ga voor een duurzame relatie

Als woning bouwvereniging kan het gebeuren dat tijdens de voorinspectie de huurder aangeeft het lastig te vinden om de woning op een juiste manier op te kunnen leveren, dan wel fysiek niet in staat is om de woning te ontruimen.

Spoed ontruiming service biedt dan uitkomst!

Wat bieden wij?

Punctuele werkwijze

Onze werkwijze is puntsgewijs en strak georganiseerd. Zo werken wij met uitgebreide checklists, komen we altijd afspraken na en werken we snel. Zodat onze planning aansluit aan die van jou.

  • Respectvolle omgang

Onze medewerkers gaan op een respectvolle manier om met de eigendommen van nabestaanden.

  • Transparante documentatie

Door de volledige boedel te inventariseren en te documenteren houden u en de nabestaanden zicht op de boedel die we hebben aangetroffen, hebben ontruimd en waar deze spullen heen zijn gegaan.

  • Zorgeloze oplevering, elke keer!

Wij bieden onze klanten een gratis service aan met betrekking tot de voor- en eindoplevering met de woning­bouwvereniging. Deze afspraken nemen wij geheel uit handen. Tijdens de voorinspectie wordt dan precies duidelijk wat er moet gebeuren om tot de zorgeloze oplevering te komen. Wij voeren dit dan ook tot in de details uit.

Ontruimbedrijf inhuren?

U kunt het beste online een gratis offerte aanvragen. U zit dan niet meteen vast aan verplichtingen, maar kunt u zo wel de kosten bekijken. Wanneer u extra wensen heeft kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.